Super Paper Mario (Nintendo Selects) (Wii) Bekijk groter

Super Paper Mario (Nintendo Selects) (Wii)

19

Nieuw product

25,99 € incl. btw

Meer informatie

 

Stap een totaal nieuwe dimensie binnen met Super Paper Mario voor de Wii. De populairste loodgieter ter wereld begint aan zijn derde Paper Mario-avontuur. Daarin werpt hij een totaal nieuw perspectief op de serie en schakelt hij de hulp in van oude vrienden - en vijanden - om een mysterieuze schurk uit een bizar parallel universum te verslaan. Help Mario om de kwaadaardige Count Bleck van zijn troon te stoten voordat hij een Chaos Heart creeert en zo de wereld vernietigt. Onderweg bestuur je niet alleen Mario, maar ook Luigi, Princess Peach en Bowser, nadat je ze weet te bevrijden uit hun gevangenschap.

 

Doordat je de Wii-afstandsbediening als een traditionele NES-controller op zijn zij houdt, begint Mario/s zoektocht als een traditioneel platformavontuur. Schijn bedriegt echter! Door een simpele druk op de A-knop, verandert het beeldperspectief van twee- naar driedimensionaal. Hierdoor krijgt de vlakke wereld een voorheen verborgen diepte, vol met geheimen.

 

Super Paper Mario presenteert een meeslepende mix van RPG- en platformelementen in een enorm uitgebreid avontuur. Het spel neemt je mee door acht oogverblindende omgevingen, waar je op elke hoek iets nieuws kunt ontdekken. Roep onderweg de hulp in van Pixl-maatjes en verkrijg zo speciale vaardigheden. Zo leer je bijvoorbeeld om de Wii-afstandsbediening op het scherm te richten en zo geheime informatie en verborgen voorwerpen te ontdekken!

 

Leid Mario door een parallel universum door steeds tussen 2D en 3D te wisselen. Maak gebruik van de unieke vaardigheden van Luigi, Princess Peach en Bowser.

 

Laat jezelf meeslepen door de knotsgekke verhaallijn en baan je een weg door acht knap ontworpen omgevingen. Bereid jezelf voor op bakken vol platformactie, op smaak gebracht met RPG-onderdelen.

 

Gebruik de aanwijsmogelijkheden van de Wii-afstandsbediening om verborgen geheimen te ontdekken.

 

Leer bijzondere vaardigheden en verzamel voorwerpen om ze later in je avontuur weer te gebruiken.