Samba de Amigo (Wii) Bekijk groter

Samba de Amigo (Wii)

28

Nieuw product

9,99 € incl. btw

Meer informatie

 

Voel het sambaritme en swing er op los in Samba De Amigo! Gebruik de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk als maracas, terwijl je in de maat van de meer dan 40 verschillende swingende sambanummers probeert te blijven en je vrienden probeert af te troeven met de beste moves.

Bijhouden van het ritme van Samba De Amigo is een unieke en kleurrijke uitdaging. Bij elk nummer moet je met een Mii-personage naar keuze in de maat blijven, poses aannemen en je beste danspassen laten zien voor extra punten. Je kunt met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk schudden, maar ook met twee Wii-afstandsbedieningen. Kies wat het beste bij je eigen sambaritme past!

Met een blik op de gezichtsuitdrukking van je Mii-personage weet je precies hoe goed je het ritme volgt. Als je staat te swingen als een echte sambaster, zal je Mii-personage je breed toelachen. Lijkt het echter nergens op, dan zul je een diepe frons op zijn of haar gezicht zien verschijnen. Zodra je het onder knie begint te krijgen, vergeet dan niet je topscores via de Nintento Wi-Fi Connection online te zetten. Kijk hoe hoog jij op de ranglijst kunt komen!

Zorg dat je in de stemming komt voor een reis naar de funky wereld van Samba de Amigo; waar je het kunt schudden zonder sambaballen!