Top

Airport Control Simulator - PC

  • Airport Control Simulator - PC
5,00

Is de hoogte correct? Welk vliegtuig heeft nog het meeste brandstof? Heeft een bepaald vliegtuig prioriteit? Uit welke richting komen de vliegtuigen en is het waarschijnlijk dat er een botsing komt? Dit zijn belangrijke vragen voor airtrafficcontrol. In Airport Control Simulator stap jij in de schoenen van een dergelijk person.

Je ervaart de stress en hectiek van het leiden van diverse vluchten. Het is jouw taak om zorg te dragen voor een veilige landing van diverse vluchten. Dit moet snel en nauwkeurig. Dat is een enorme verantwoordelijkheid, maar ondertussen levert het ook veel voldoening op.

Je moet de juiste landingsbaan en vliegroute kiezen voor elk vliegtuig en ondertussen worden je prestaties nauwlettend in de gaten gehouden. Wanneer je goed presteert, speel je nieuwe vliegvelden vrij. Helaas is er altijd een kans op een incident, en dat lijdt tot jouw onmiddellijke ontslag.

In totaal zijn er meer dan vijftien vliegvelden om vrij te spelen. Hoewel het spel erg diepgaand lijkt, is het ook op een simpeler niveau te spelen. Vliegtuigen reageren uiterst realistisch op het weer, en natuurlijk heb jij het luchtruim volledig onder controle!Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@