Top

Libratone Q Adapt On-Ear - Elegant Nude

  • Libratone Q Adapt On-Ear - Elegant Nude
249,99

Maak kennis met de Q Adapt On-Ear van Libratone, een draadloze koptelefoon met CityMix, waarmee je op verschillende niveaus geluid kunt onderdrukken. Je kunt zelf kiezen hoeveel je van de wereld buitensluit om muziek van geweldige kwaliteit luisteren, heldere telefoon gesprekken te voeren of om te genieten van absolute rust. En dit alles door middel van 1 druk op de knop. Een strak design is gecombineerd met mooie eenvoud. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren die bij iedere stijl en muziek passen. je kunt de stilte functie gebruiken om de muziek zachter te zetten en de wereld om je heen te horen zonder de koptelefoon af te zetten. Ook kun je via Bluetooth twee koptelefoons met elkaar verbinden waardoor je samen met iemand anders naar je favoriete kunt luisteren. Bereid je voor om je overal en altijd onder te dompelen in het meest diepe en krachtige geluid.

Kenmerken:

PAS DE WERELD AAN JOUW MUZIEK AAN:

Kies zelf hoeveel je van de wereld waar wilt nemen met CityMix, een techniek waarmee je op verschillende niveaus geluid kunt onderdrukken. Ervaar een uitstekende muziekkwaliteit en heldere conversaties. Merk je omgeving op of geniet juist van absolute rust. Alles door middel van een druk op een knop.

DRAADLOZE MOGELIJKHEDEN:

Geniet van de vrijheid om draadloos telefoongesprekken te voeren en naar je favouriete muziek te luisteren met de Q Adapt Bluetooth koptelefoon.

JIJ BENT IN CONTROLE:

Speel en pauzeer muziek, verander van muziek, activeer de stilte functie of zet simpelweg het volume harder door een druk op de touch interface.

DE MUZIEK STOPT NIET:

Met een hoge resolutie 10 LED interface weet je precies hoe lang de batterij nog mee gaat waardoor je de controle niet verliest en nooit zonder muziek komt te zitten.

PAST BIJ JE:

Het strakke design is gecombineerd met mooie eenvoud. Q Adapt is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren waardoor hij bij iedere stijl en muziek past.

TUNE IN, TUNE OUT:

Met de ingebouwde microfoon kun je door middel van de stilte functie de muziek zachter zetten en de wereld om je heen waarnemen, zelfs zonder je koptelefoon af te zetten.

MUZIEK DELEN:

Verbind je koptelefoon met een andere koptelefoon en luister samen naar je favouriete muziek.

GOED EN DUIDELIJK KUNNEN HOREN:

Met QAdapt kun je telefoongesprekken voeren en beëindigen door middel van een druk op de touch interface. Door het geïntegreerde microfoonsysteem waarmee echo wordt verminderd en geluid wordt weg gefilterd zijn telefoongesprekken helderder dan ooit.

MAKKELIJKE APP BEDIENING:

Met de Libratone App kun je je favouriete dingen streamen en de uitmuntende functies van Q Adapt bedienen.

OVERAL EEN RIJK GELUID:

Of je nu luistert via je Iphone of draadloos, QAdapt levert altijd en overal het meest diepe en krachtige geluid.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@