Top

Cityconomy, Service for your City PC

  • Cityconomy, Service for your City PC
24,99

Het is tijd om schoon te maken. Neem verschillende taken van een dienstverlenend bedrijf op je en draag zorg voor een levendige stad in de open wereld city economy simulation CITYCONOMY. Dat houdt in: Van afvalinzameling tot afvoerreiniging, van sleepdienst tot plantsoenendienst: er zijn veel verschillende opdrachten verspreid over de stad uit te voeren. Je hebt maar liefst 15 voertuigen tot je beschikking, ook in multiplayer.

Verken de enorme open wereld van een stad met verschillende stasdsdelen, waaronder een oude binnenstad, een industrieterrein en een woonwijk. Je zult steeds nieuwe opdrachten krijgen voor je steeds groter wordende vloot. Als de bewoners tevreden met je zijn, krijg je toegang tot nieuwe vaardigheden, taken en machines.

Vervul realistische werkzaamheden binnen een stedelijke economie, zoals auto's wegslepen, afvoer reinigen, wegen herstellen, en heggen snoeien - alles samen met je vrienden in multyplayermodus. Vervul de taken en zorg ervoor dat de inwoners tevreden en blij zijn. Zorg ervoor dat je bedrijf winst genereert en een pijler wordt van de locale economie

Er kunnen maximaal 5 spelers meedoen in de multiplayergames. De speler die de game start treedt op als host. Vervul de verschillende taken samen met je vrienden, of heb samen plezier in de open wereld.

Waar wacht je nog op? Kruip achter het stuur van getrouw nagemaakte MAN-voertuigen en start de motor.

Kenmerken:

- Authentieke simulatie van gemeentelijke diensten zoals afvalinzameling, sleepsdienst, riolering en plantsoenendienst.
- Stad met een open wereld, inclusief industrieterrein, winkelcentrum, voorsteden, oud stadscentrum en woonwijken.
- Realistische weersomstandigheden.
- Dag- en nachtcyclus.
- Cooperatieve multiplayermodus voor maximaal 5 spelers, inclusief voicechat.
- Getrouw nagemaakte voertuigen uit de huidige TGL- en TGM-serie van MAN.
- Gevarieerd en dynamisch banensysteem, extra missies, ervaringsschema, en managementafdeling


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@