Top

Pokemon Sun - 3DS

  • Pokemon Sun - 3DS
40,00

Dit jaar vieren we dat Pokémon Red Version en Pokémon Green Version twintig jaar geleden in Japan werden uitgebracht. Bovendien zijn er nieuwe Pokémon-games aangekondigd! Pokémon Sun en Pokémon Moon worden uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Daarin vind je een nieuwe wereld, nieuwe Pokémon en nieuwe avonturen!

 

DRIE NIEUWE POKÉMON OM MEE TE BEGINNEN

 
Geheel volgens de traditie van voorgaande spellen in de Pokémon-series kunnen spelers een van de drie speciale Pokémon kiezen als hun eerste partner. Deze zitten tussen de eerste Pokémon waarmee de spelers in het spel te maken krijgen. In Pokémon Sun en Pokémon Moon kunnen spelers kiezen tussen de onlangs ontdekte Pokémon van het type Grass en Flying, namelijk Rowlet, Fire-type Litten en Water-type Popplio.
 
Het is voor een Pokémon Trainer van vitaal belang om de Pokémon-types te leren kennen en hoe ze tegen elkaar zijn opgewassen in de strijd. Het Grass-type Pokémon is sterk tegen Water-typen, maar weer zwak tegen Fire-typen. Fire-type Pokémon zijn sterk tegen Grass-typen, en zwak tegen Water-typen. En Water-type Pokémon zijn sterk tegen Fire-typen, maar zwak tegen Grass-typen.
 

MAAK KENNIS MET DE DRIE NIEUWE EERSTE PARTNER-POKÉMON DIE TRAINERS ZULLEN VERGEZELLEN OP HUN AVONTUREN IN DE AANGEKONDIGDE SPELLEN POKÉMON SUN EN POKÉMON MOON!

 
De eerste van je mogelijke partners is de zeer flexibele Grass Quill Pokémon, Rowlet. Deze Pokémon kan heel stil door de lucht vliegen en zijn tegenstander verrassen zonder opgemerkt te worden. Hij kan zijn tegenstanders aanvallen door krachtig te schoppen en hij kan ook op een afstand de aanval openen met zijn vlijmscherpe bladeren die deel uitmaken van zijn veren. Rowlet kan zijn omgeving overzien en zijn nek bijna 180 graden omdraaien, zodat hij achter zichzelf kan kijken. Tijdens gevechten kan Rowlet zijn hoofd draaien om instructies van zijn Trainer af te wachten.
 
De kalme Fire Cat Pokémon Litten is de volgende keuze voor een eerste partner-Pokémon. De vacht van Litten is doordrenkt met olie en is ongelooflijk brandbaar. Hij scheert zichzelf voortdurend door zijn vacht af te likken en maakt van zijn losse vacht ballen. Hij steekt deze ballen in brand om daarmee vuurbalaanvallen te ontwikkelen. Als Litten in de rui is, werpt hij zijn hele vacht in een grandioze vuurbal af.
 
De derde mogelijkheid is de acrobatische Sea Lion Pokémon, Popplio. Popplio kan via zijn neus ballonnen gevuld met water maken en hiermee diverse strategieën en aanvallen tijdens gevechten uitvoeren. Deze Pokémon kan zich beter in het water bewegen dan op het droge en kan met een snelheid van meer dan 40 km/h zwemmen. Op het droge benut hij de elasticiteit van de ballonnen om sprongen en acrobatische stunts uit te voeren.
 

POKÉMON BANK

 
Met Pokémon Bank kun je de Pokémon die je in de Nintendo 3DS Virtual Console-versies van Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version en Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition hebt gevangen, overdragen naar jouw exemplaar van Pokémon Sun of Pokémon Moon. Op die manier kun je ook Pokémon uit Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X en Pokémon Y in Pokémon Sun en Pokémon Moon gebruiken.
 
Ga naar de voor belangrijke informatie over de update die het mogelijk maakt om Pokémon Bank voor Pokémon Sun en Pokémon Moon te gebruiken.
 
Pokémon Sun en Pokémon Moon zijn de eerste games in de Pokémon-serie die je in negen verschillende talen kunt spelen. Naast Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans en Spaans kunnen spelers het avontuur nu ook beleven in traditioneel en vereenvoudigd Chinees.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@