Top

A Certain Magical Index Complete Season 1 Collection (Episodes 1-24)

  • A Certain Magical Index Complete Season 1 Collection (Episodes 1-24)
29,00

Wetenschap en tovenarij zorgen voor een explosieve mix in A Certain Magical Index, een boeiend experiment in sci-fi-avontuur vanuit de studio die je Toradora en Slayers Revolution bracht!

Kamijo is een student in Academy City, waar mensen wetenschap gebruiken om bovennatuurlijke vaardigheden te ontwikkelen. Die vent heeft gelukkig veel geluk voor een jonge non met de naam Index. Ze is op de vlucht voor een tovenaarsmaatschappij die begeert naar de verbazingwekkende 103.000 volumes magische kennis die in haar geheugen is opgeslagen. Wanneer Index Kamijo's leven tegenkomt, vindt ze een trouwe vriend en beschermer, en terwijl Kamijo gemakkelijk de zwakste jongen in Academiestad is, heeft hij iets anders voor hem te pakken: de Imagine Breaker, een onverklaarbare kracht opgeslagen in zijn rechterhand die ontkent de krachten van anderen. Met wetenschappers en tovenaars die van alle kanten aanvallen, zal de Imagine Breaker zeker van pas komen, maar het is Kamijo's trouw aan Index die zijn grootste wapen zal zijn in de strijd om haar te beschermen.

Kenmerkt het volledige seizoen van 24 episoden. De extra's op de disc omvatten Episode-commentaren (afleveringen 3, 6, 14 en 23), tekstloze songs en trailers.


Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over