Top

Agarest 2 Generations of War - PS3

Nieuw
  • Agarest 2 Generations of War - PS3
24,99

Agarest 2: Generations of War is het vervolg op het rollenspel Record of Agarest War dat vorig jaar op de markt kwam. Deze game vertelt een verhaal over een jongen die zijn fout, waardoor de wereld in gevaar is gekomen, te herstellen. Agarest 2: Generations of War is exclusief verkrijgbaar voor de Playstation 3.

Agarest 2: Generations of War is een rollenspel. Gevechten in deze game zijn niet 'real time', maar worden op een soort schaakbord uitgevochten. Tussen de gevechten door, krijgt de spelers schitterende tussenfilmpjes voorgeschoteld die doen denken aan een animatiefilm. De spelwereld is vrij te doorkruisen en biedt spelers alle vrijheid gedurende hun avontuur.

Speciaal voor de bezitters van een Playstation Move-controller zijn enkele kleine onderdelen van Agarest 2: Generations of War voorzien van Move-ondersteuning. Onder meer de bathtub-, shiatsu-, en massage-mini-games zijn met de bewegingsgevoelige controller te spelen.

Wanneer Weiss, die aan geheugenverlies lijdt, Eva ontmoet, ontdekt hij dat hij de zonde van het beslissen heeft gemaakt. Hierdoor is de wereld in gevaar en heeft iemand anders het leven verloren. Hij moet zijn fout goedmaken door zichzelf open te stellen en op die manier zijn slachtoffer opnieuw tot leven te wekken.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over