Top

Alien Isolation - PS4

Nieuw
  • Alien Isolation - PS4
28,00

Ontdek de echte betekenis van angst in Alien, Isolation, een survival horror game die zich afspeelt in een wereld met constante angst en dodelijk gevaar. Vijftien jaar na de gebeurtenissen in Alien voert Amanda, de dochter van Ellen Ripley, een wanhopige strijd om te overleven. Tijdens haar missie moet ze de waarheid achter de verdwijning van haar moeder achterhalen. Als Amanda navigeer je door een steeds explosievere wereld en word je aan alle kanten geconfronteerd met een wanhopige, in paniek geraakte bevolking en een onvoorspelbare, meedogenloze Alien. Zwak en slecht voorbereid moet je grondstoffen zoeken, geimproviseerde oplossingen bedenken en je verstand gebruiken, niet alleen om de missie te doen slagen, maar ook om gewoon in leven te blijven.

KENMERKEN:

  • Overwin een altijd aanwezige dodelijke dreiging Verkeer in constante angst voor een dynamische en responsieve Alien die constant haar zintuigen gebruikt om je te vinden en op al je handelingen te reageren.
  • Improviseer om te overleven Hack systemen, zoek cruciale grondstoffen en maak items om elke situatie het hoofd te bieden. Ontwijk je de vijanden, leid je ze af of ga je de directe confrontatie aan?
  • Verken een wereld van mysterie en verraad Ga volledig op in de gedetailleerde wereld van Sevastopol, een ontmanteld handelsstation in de periferie van de ruimte. Ontmoet een rijke cast van bewoners in een wereld die is getekend door angst en wantrouwen.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over