Top

Alpha Protocol - X360

  • Alpha Protocol - X360
7,99

De makers van Alpha Protocol, Obsidian Entertainment, ken je misschien wel van Knights of the Old Republic 2 en Neverwinter Nights 2. In beide rpgs beleef je een avontuur waarbij het vechten op basis van punten verloopt en je ervaringspunten verdient om sterker te worden. In Alpha Protocol past Obsidian Entertainment deze typische rollenspelregels op het spionnengenre toe.

In Alpha Protocol krijg jij de keuze hoe jij wilt werken; koud en precies als James Bond, of ruig en explosief als Jason Bourne. Alpha Protocol combineert spionage, actie en spanning met de keuzemogelijkheden van een heus rollenspel.

Je moet in Alpha Protocol op exotische locaties kampen van terroristen infiltreren en krijgt de vrijheid om ongure types op je eigen manier te spioneren. Gedurende de game hebben de keuzes die je in de dialogen maakt, invloed op het verloop van het verhaal.

Trouw blijven kent een prijs en daar zal agent Michael Thorton snel achter komen. Deze getalenteerde agent bezit geheime informatie om een internationale catastrofe te voorkomen. Zelfs de mensen die hij trouw heeft gezworen, zijn niet langer te vertrouwen. In de wereld van Alpha Protocol heeft elke beslissing een gevolg!Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@