Top

Animal Crossing Lets Go to the City (Nintendo Selects) - WII

  • Animal Crossing Lets Go to the City (Nintendo Selects) - WII
23,00

Ga in een andere wereld wonen, waar je alles wat je wilt, op je eigen tempo kunt doen! In Animal Crossing: Lets Go to the City kun je een virtueel leven in je eigen dorpje leiden. Raak bevriend met de dorpelingen en geniet van je leven op een plek waar je de tijd en de jaargetijden geliujk aan die van ons lopen.

Thuis in je dorp kun je relaxen, vissen, feesten (afhankelijk van het seizoen) en evenmenten bijwonen of rondom het dorp klusjes opknappen. En als je even wilt ontsnappen aan het leven van alle dag, maak dan een uitstapje naar de stad! Daar kun je sjieke plekjes bezoeken of jezelf op een theatervoorstelling trakteren.

Maximaal vier vrienden kunnen samenkomen in een dorp, via de Nintendo Wi-Fi Connection. Nodig je vrienden uit in jouw dorp of bezoek dat van hen en doe leuke dingen samen. Op dezelfde Wii kunnen er maximaal vier spelers in 1 dorp wonen. Zo kan je vader een boom planten en een brief aan je moeder schrijven die ze kan lezen als ze aan het spelen is. Kijk hoe een dorp zich ontwikkelt als vier mensen hun individuele stijl laten gelden.

Chat met Wii Speak: Met het Wii Speak accessoire kun je, wanneer je elkaars dorpen bezoekt, met elkaar chatten.

Wii Speak is een accessoire dat je op je Wii kunt aansluiten via de USB-poort en dienst doet als microfoon. Wii Speak dient boven op je televisietoestel geplaatst te worden. Het accessoire zorgt ervoor dat je met je vrienden, die hun Wii ook op het internet hebben aangesloten, kunt praten. Je kunt met vrienden communiceren waar ook ter wereld. Om Wii Speak te kunnen gebruiken, heb je naast een breedband internetverbinding, ook Wii Speak ondersteunende software of het Wii Speak kanaal nodig.

Met Wii Speak kun je via de Nintendo Wi-Fi Connection met andere Animal Crossing-spelers, die ook Wii Speak hebben, praten. Dit kan als je elkaar ontmoet in een dorp dat 1 van jullie gecreeerd heeft.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@