Top

Anno 2070 - PC

  • Anno 2070 - PC
8,00

Het is 2070. De wereld zoals wij die kennen bestaat niet meer. De poolkappen zijn gesmolten, het zeeniveau is gestegen en de klimaatverandering heeft een onherroepelijk effect gehad op onze samenleving. ANNO 2070 combineert de beste elementen van deze bekroonde strategie serie met een reeel toekomst beeld van de aarde. Ontdek het meest uitgebreide deel uit de ANNO-serie ooit, waarin het bewerken van grondstoffen, aan gaan van diplomatieke verhoudingen en ruilhandel centraal staan. Kies jij voor de groene, milieuvriendelijke wereld van de Ecos, of juist voor de industriele massaproductie van de Tycoons? De keuze is aan jou!

  • Creeer de stad waarvan je altijd al droomde! Bepaal zelf hoe jouw toekomstige metropool eruit ziet en welke economische hulpmiddelen belangrijk zijn.
  • Jij bent verantwoordelijk voor jouw toekomst! Kies voor een industriele grootmacht of een ecologische wereldverbeteraar en los de toekomstige problemen op, zoals olierampen.
  • Vind je weg in de dynamische wereld die reageert op jouw handelingen! De natuurlijke verschijnselen van je eiland zullen reageren op de vervuiling en besmetting van het milieu.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@