Top

Anthem - PC

Nieuw
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
 • Anthem - PC
54,99

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar
Beschikbaar op 22-02-2019

Anthem Standard Edition met pre-orderbonus**

Pre-order de Anthem Standard Edition om de Anthem pre-orderbonus te ontvangen, met het Legion of Dawn Ranger Armor Pack en een Legendary Weapon, Founders Player Banner en VIP-toegang tot de speelbare demo's van de openbare pre-lancering.

De pre-orderbonus van Anthem bevat:

- VIP-toegang tot de speelbare demo's tijdens de pre-lancering (data en meer informatie worden later aangekondigd).
- Legion of Dawn Ranger Armor Pack en een Legendary Weapon.
- Ga met je vrienden naar de wereld van Anthem met je aangepaste Ranger exosuit en wapen in het thema van het Legion of Dawn, de voorlopers van de Freelancers.
- Founders Player Banner.
- Een vlag waaraan iedereen kan zien dat jij een van de grondleggers van Anthem bent.

Op een door de goden maar half-voltooide wereld bedreigt een duistere groepering de hele mensheid. Alleen de Freelancers staan tussen deze schurken en de eeuwenoude technologie die ze in handen proberen te krijgen.Speel met drie andere spelers en bouw handgemaakte krachtige, unieke, hightech exosuits. Verken uitgestrekte ruïnes, vecht tegen dodelijke vijanden en verzamel
buitenaardse artefacten. Met elke missie worden jij en je Javelin-exosuit krachtiger. Vecht tegen de gevaren van een continue veranderende wereld. Sta samen op tegen het kwaad. Triumph as one. Anthem is een co-op actie-RPG in een nieuwe, mysterieuze wereld van BioWare en EA.

Kenmerken:

Helden komen samen en zegevieren met vereende krachten:

De basis van Anthem is een verbonden, sociale ervaring. Speel samen met drie andere spelers in een co-op avontuur waarin
teamwork en individuele skills beloond worden. Spelers kiezen elk een Javelin-exosuit met een specifieke bijdrage aan en strategische rol in het team. Ga samen op expeditie of biedt een contract aan waarmee je vrienden vraagt te helpen met moeilijke uitdagingen. Terwijl je verkent, ontrafel je een aangrijpend verhaal vol unieke en gedenkwaardige personages. Dankzij naadloze, intelligente matchmaking vind je snel en eenvoudig andere spelers om mee op avontuur te gaan.

Kies uit een arsenaal aan aanpasbare exosuits:

Elke keer als je de wereld betreedt als een Freelancer kun je kiezen uit je collectie krachtige Javelin-exosuits - pantsers die ontworpen zijn om de drager te beschermen met uitzonderlijke aanvallende en verdedigende mogelijkheden. Beweeg met ongelofelijke snelheid, raas door de lucht of verken veilig diepe wateren. Terwijl je speelt, krijg je de mogelijkheid om je eigen vaardigheden maar ook de kracht en mogelijkheden van je Javelinexosuits te verbeteren.

Pas je Javelins aan om te laten zien wat je bereikt hebt:

De Javelin-exosuits en de bijbehorende apparatuur, wapens en uitrusting kunnen in alle opzichten aangepast en gepersonaliseerd worden. Terwijl je hogere rangen bereikt en krachtige vijanden verslaat, verzamel je buit, bereik je mijlpalen in de game en ontgrendel je fantastische aanpassingsopties om je Javelin te veranderen in een bewijs van alles wat je bereikt hebt.

Verken een steeds maar veranderende wereld vol gevaar en geheimen:

Het door EAs Frostbite game-engine aangedreven Anthem is een visueel spectaculaire, meeslepende game met een open wereld vol onvoorspelbare omstandigheden, gevaren en vijanden. Anthem zal met de tijd veranderen en groeien, en er worden nieuwe verhalen, uitdagingen en rampzalige evenementen toegevoegd. Deze wereld is beeldschoon maar dodelijk, en zal je strategisch uitdagen met elke
nieuwe expeditie die je onderneemt met jouw team Freelancers.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over