Top

Aragami - PS4

  • Aragami - PS4
  • Aragami - PS4
  • Aragami - PS4
  • Aragami - PS4
  • Aragami - PS4
  • Aragami - PS4
20,99

Aragami is een third-person stealth-spel waarin jij Aragami speelt, een ondode huurmoordenaar met bovennatuurlijke krachten die uit het graf is opgestaan dankzij Yamiko, een geheimzinnig meisje uit het verleden van Aragami. Yamiko wordt gevangengehouden door Kaiho (het Lichtleger), wiens krijgers de zwaarbewaakte stad Kyûryu bewaken.

Met zijn nieuwe schaduwkrachten kan Aragami de duisternis manipuleren om zo de ultieme ninja-moordenaar te worden. Het spel is beïnvloed door stealth-klassiekers, zoals de Tenchu Saga en moderne stealth-hits als Mark of the Ninja en Dishonored. Spelers moeten al hun superkrachten, verstand en sluwheid gebruiken om hun vijanden te verslaan.

Kenmerken:

Beheers de schaduwen:
Gebruik je schaduwkrachten om de ultieme sluipmoordenaar te worden. Werp schaduwen over elk oppervlak en gebruik je schaduwsprong om je ongezien te verplaatsen. Verwijder dode vijanden met je schaduwwisser, maak schaduwklonen om vijanden af te leiden of creëer zwarte gaten om je doelwitten in één keer op te slokken.

Word de ultieme sluipmoordenaar:
Hoe verder je komt, hoe meer je krachten zich ontwikkelen. Je sluipt langs bewakers, teleporteert tussen schaduwen, creëert je eigen gebieden van duisternis en schakelt iedereen die je in de weg staat op strategische wijze uit.

Ontrafel je lot:
De tweelingzielen van Aragami en Yamiko delen een gezamenlijke lotsbestemming. Reis al vechtend door de zwaarbewaakte stad Kyûryu om bij Yamiko te komen en de geheimen uit je verleden te ontrafelen.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over