Top

Army Corps of Hell - PSVita

Nieuw
  • Army Corps of Hell - PSVita
26,99

In Army Corps of Hell ben je de gevallen koning van de onderwereld. Ga met behulp van je goblinleger het gevecht aan om je troon terug te winnen! Army Corps of Hell wordt ontwikkeld door Entersphere, Inc. en brengt een unieke combinatie van grimmige gevechten, zwarte humor en bliksemsnelle actie naar de PlayStation Vita. Spelers besturen een leger van honderd goblinsoldaten met verschillende klassen en vaardigheden om een keur aan vijanden te verslaan en de troon van de koning van de hel te heroveren.

- Bestuur enorme goblinlegers. Verpletter je vijanden met je leger van 100 goblinsoldaten met verschillende klassen en vaardigheden. Herstel de macht van de koning, ga de strijd aan met zijn tegenstanders en herverover zijn plaats als heerser van de onderwereld!
- Ontketen de kracht van de PlayStation Vita. Gebruik het achterste touch pad om je goblins instrumenten te laten bespelen die speciale krachten activeren. Laat je held herleven, verjong je soldaten en inspireer je leger om hun kracht te vergroten! Hoe beter je speelt, hoe groter de beloning die je een voordeel tegen je vijanden
zullen geven.
- Gebruik je buit om je leger uit te rusten. Combineer materiaal dat je vindt bij verslagen vijanden om nieuwe uitrustingen te maken voor je troepen. Pas de uitrustingen aan en verander de look om de vaardigheden van je soldaten te vergroten.
- Werk samen met vrienden en vergroot de uitdaging. Speel met maximaal vier spelers via ad hoc multiplayer en ga het gevecht aan met moeilijker bosses om zeldzame items te vinden!


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over