Top

Assassin's Creed: The Ezio Collection Xbox One

Nieuw
  • Assassin's Creed: The Ezio Collection Xbox One
19,99

Maak geschiedenis als de legendarische Assassin, Ezio Auditore da Firenze, in Assassins Creed The Ezio Collection. Deze bevat de veelgeprezen single-player campaigns van Assassins Creed II, Assassins Creed Brotherhood, en Assassins Creed Revelations en is gemaakt voor Xbox One en PlayStation4.

Leef het leven van Ezio, leer de manieren van de Assassins en neem wraak voor het verraad van je familie. Het verhaal begint in 15de eeuw tijdens de Italiaanse Renaissance, gaat verder in de grootste stad van Italië, Rome, en eindigt in het 16e-eeuwse Constantinopel.

Assassins Creed II Ezios verhaal begint wanneer jij de open wereld van de Italiaanse Renaissance ontdekt in een tijdperk van kunst, rijkdom en moorddadige samenzweringen.

Assassins Creed Brotherhood Reis door de grootste Italiaanse stad, Rome, het centrum van de macht, hebzucht en corruptie, als Ezio de leiding neemt over een heel Broederschap van Assassins.

Assassins Creed Revelations Twee Assassins, één lot. Neem deel aan Ezios laatste avontuur wanneer hij in de voetsporen van zijn grote mentor, Altaïr, treedt en op ontdekkingsreis gaat naar het 16e-eeuwse Constantinopel en het hart van het Ottomaanse Rijk.

Kenmerken:

LEEF EZIOS COMPLETE LEVENSVERHAAL:

Speel als Ezio, de meest iconische Assassin van de Assassins Creed Franchise, tijdens zijn reis van jonge man tot de meest legendarische leider van het Assassin broederschap. De single-player campaigns en single-player uitbreidingen van de drie games zijn het speelveld van de zoektocht.

GEMAAKT VOOR DE NIEUWE GENERATIE:

Beleef deze drie klassiekers op 1080p en 30fps dankzij de next-gen hardware-mogelijkheden en rekenkracht, die het verhaal beter tot leven brengt als nooit tevoren.

SPANNENDE GAME CONTENT EN BONUS FILMS:

Geniet van alle drie de single-player campaigns en corresponderende single-player uitbreidingen en leer meer over het leven van Ezio met de korte films Assassins Creed Lineage en Assassins Creed Embers.


Verwachte levertijd: 1-8 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over