Top

Austria Professional HD - East (FS X + Prepar3D Add-On) - PC

Nieuw
  • Austria Professional HD - East (FS X + Prepar3D Add-On) - PC
53,99

Oostenrijk Professional HD - East biedt voor het eerst een nauwkeurige weergave van Oostenrijk op basis van luchtfoto's. Het Land van Bergen, bekend om zijn gevarieerde landschap, kan zeker worden beschouwd als een van de meest interessante gebieden om over te vliegen.

Met deze add-on voor Microsoft Flight Simulator X en Prepar3D kunt u Oostenrijk in ongelooflijke details beleven over een wereld die echt lijkt. Het eerste deel van OOSTENRIJK Professional HD toont alle karakteristieke eigenschappen die het land beroemd hebben gemaakt.

Verken bergen en valleien en volg steile bergkammen en groene valleien. Gebruik rivieren, meren, straten en spoorlijnen of monumenten zoals kastelen, kerken, zendmasten of krachtcentrales voor oriëntatie. Ervaar dit alles in een verbluffend niveau van realisme.

KENMERKEN:

  • Gedetailleerd hoogtemodel met een geometrische resolutie van ongeveer 5 m en aangepaste structuren op basis van luchtfoto's van ongeveer 1 m / pixel (geen seizoensgebonden texturen, alleen zomerse texturen).
  • Het hele landschap is bedekt met autogene vegetatie en gebouwen.
  • Alle Oostenrijkse vliegvelden zijn opgenomen in de luchtfoto's.
  • Inclusief twee gedetailleerde vliegvelden: LOXT Tulln en LOXZ Zeltweg.
  • Voor Microsoft Flight Simulator X en Lockheed Martin Prepar3D (v1 + v2).


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over