Top

Bass Pro Shops: The Strike (Championship Edition) + Fishing Rod - Switch

Nieuw
  • Bass Pro Shops: The Strike (Championship Edition) + Fishing Rod - Switch
35,00

Bass Pro Shops: The Strike (Championship Edition) combineert authentieke omgevingen, gebaseerd op echte meren, en accuraat vis- en kunstaasgedrag tot een meeslepend visavontuur. Geniet van 3 verschillende gameplay modes inclusief Quick Fish, Carrière en het Bass Pro Shops Invitational Tournament, of ga de strijd aan met je vrienden in mini games zoals boot races en andere uitdagingen.

Werp, zwaai, prepareer je haak en vecht alsof er een echte vis aan de andere kant van je lijn hangt. De game neemt je mee naar beroemde meren in Noord Amerika en ga op jacht naar de elf verschillende soorten wildvissen. De realistische topografie van het meer, geavanceerde graphics en authentieke vis benodigdheden komen samen om je de meest uitgebreide game ervaring te brengen.

Kenmerken:

VOOR ALLE GAMERS:

Bass Pro heeft vier modes met entertainende en competitieve gameplay. In de carrière modus moeten spelers de uitrusting, de topografie en het gedrag van de specifieke vis begrijpen om te kunnen slagen. De spelers houden zich aan de regels van het toernooi vissen, net zoals in het echte leven. Met twee arcade spellen Boat Racing en een Casting Challenge is The Strike perfect voor snelle en vriendschappelijke wedstrijden met maximaal 4 spelers. 

GEWELDIGE MEREN:

Tien van de grootste meren in Noord Amerika worden realistisch weergegeven, zo kunnen spelers belangrijke oriëntatiepunten herkennen en hun favoriete visplekken (terug)vinden.

EEN OVERVLOED AAN VISSEN:

The Strike bevat een grote variëteit aan zoetwatervissen. Elk meer bevat ook een legendarische vis met record verhoudingen die zelfs de beste spelers en ervaren vissers uit zal dagen.

VEELZIJDIGE UITRUSTING:

Pas je uitrusting aan door in de Bass Pro Shop je kunstaas, hengels en haspels te selecteren. Win nieuwe boten door het winnen van toernooien.

STATISTIEKEN:

The Strike trackt de gegevens van de spelers, variërend van het aantal succesvolle worpen tot het meest populaire aas. Het spel slaat ook het totale gewicht van elke gevangen vis, gewonnen toernooien en nog veel meer op.

ONLINE LEADERBOARDS:

Show je resultaten op de online leaderboards samen met de rest van de wereld.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over