Top

Beyblade Metal Masters Nightmare Rex Bundle - DS

  • Beyblade Metal Masters Nightmare Rex Bundle - DS
11,00

Beyblade is een TV- en Manga-serie over schoolkinderen die hun klasgenoten en andere rivalen met een zelf aan te passen, draaiend stuk speelgoed bestrijden, dat ook afzonderlijk door Hasbro wordt verkocht. In de realiteit wint een speler het tollenpel als zijn Beyblade het langste draait. In het videospel bestuurt de speler zijn Beyblade en valt de tollen van tegenstanders aan met speciale bewegingen die ook in de TV-serie en de Manga voorkomen.

Spelers kunnen in meer dan 100 missie-modi tegen rivalen uitkomen in Arcade (speelhal, verhaal), Practice (oefenen), Survival (overleven) en Mission (missie). Hier ontsluiten ze honderden nieuwe onderdelen door in het spel te vorderen en ze passen hun eigen Beyblades aan, gebruiken verschillende speciale aanvallen en slaan tot 3 verschillende eigen aangepaste Beyblades op. In de lokale modus voor 2-spelers kunnen ze met hun unieke tollen tegen vrienden strijden. De echte tol zal ook codes bevatten waarmee je de virtuele tol in het spel kunt ontsluiten en de onderdelen gebruiken.

In de gevechten probeert de speler de andere tol met de speciale bewegingen van de Beyblade te raken en hij probeert deze ofwel uit de arena te werken of de kracht te verminderen tot de tol ophoudt met draaien terwijl het zichzelf probeert te verdedigen.

  • Inclusief Toy


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@