Top

Binary Domain Limited Edition - X360

Nieuw
  • Binary Domain Limited Edition - X360
10,99

Het futuristische spel Binary Domain is gemaakt volgens de visie van de Japanse game-ontwikkelaar Toshihiro Nagoshi. Het verhaal van het schietspel gaat over een invasie van robotten in Tokio in het jaar 2080. De strijders in de game krijgen al snel twijfels over de oorlog, Ze vragen zich af of de robots mensen of de mensen machines worden.

De centrale levensvraag van Binary Domain vormt tevens de sleutel tot de manier waarop het innovatieve AI-systeem wordt ontwikkeld. De bijzonder geavanceerde AI maakt het strijdveld fascinerender dan ooit tevoren. Spelers moeten hun zetten strategisch en zorgvuldig plannen om door de vijandelijke omgevingen in het spel te komen.

acties zorgen ervoor dat personages je meer of minder vertrouwen. Deze reacties spelen een rol tijdens zowel gevechten als gesprekken met het team buiten de missies. Gesprekken kunnen tot verdeeldheid tussen teamleden leiden, en je keuzes hebben invloed op hun mening over jou en je handelingen tijdens het verhaal van Binary Domain.

Dit is geen eenvoudige keuze tussen alleen of in een team werken: elk teamlid heeft een andere persoonlijkheid en reageert anders op je handelingen. Dat betekent dat er geen goed of fout is, maar alleen jouw manier van spelen.

Via het Consequence-systeem kun je personages direct toespreken met een headset: je kunt bevelen geven, op dialogen reageren en gesprekken voeren. Het spel bevat spraakherkenning in 6 talen. En mensen die liever in stilte spelen, kunnen ook bevelen geven en gesprekken voeren met de gamepad.

Naast het verhaal kent Binary Domain ook een online spelfunctie voor meerdere spelers. Maximaal tien spelers kunnen online tegen elkaar of met elkaar strijden. Territoria moeten beschermd, objecten gevonden en vijanden gedood worden. De game telt zeven verschillende online spelfuncties. Gamers kunnen zelf een personage kiezen op basis van hun favoriete speelstijl. Bommenspecialisten en afstandschutters kunnen net zo nuttig zijn als spionnen en stoere soldaten.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over