Top

Binary Domain - X360

Nieuw
  • Binary Domain - X360
10,99

Het machinetijdperk is aangebroken in deze realistische en sfeervolle teamshooter, waarin je het futuristische Tokio moet beschermen tegen een nieuwe robotische dreiging.

Het verhaal speelt zich af in 2080: Dan Marshall en zijn eskadron moeten de robotische gemeenschap tegenhouden, die in de maatschappij is geinfiltreerd om de boel onopgemerkt over te nemen en de mens overbodig te maken. Tijdens de spannende confrontaties met zeer intelligente robotische tegenstanders moet je tactisch denken, uitdagende, realtime beslissingen nemen en het vertrouwen van je teamleden winnen om de missies van het eskadron tot een goed einde te brengen. Het spel biedt een nieuwe kijk op een futuritisch Tokio dat is opgedeeld in twee lagen: een vervallen onderstad en een schone, welvarende bovenstad.

Kenmerken:

 

  • Het Consequence-systeem. In het heetst van de strijd hebben alle acties, alle keuzes en alle woorden invloed.
  • Procedurele schade. Volledig vernietigbare en bijzonder veerkrachtige robots stellen zich in op de schade die ze oplopen, zodat je alle tegenstanders moet analyseren, hun zwakke plekken moet vinden en ze op de meest efficiente wijze moet uitschakelen.
  • Wapenaanpassing en selectie van vaardigheden. Gebruik een volledig arsenaal met unieke wapens en specialiseer je in de vaardigheden waarvan je het meest profiteert.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over