Top

Blazblue Calamity Trigger Essentials - PSP

  • Blazblue Calamity Trigger Essentials - PSP
11,00

In de 13de hierarchische stad Kagutsuchi, zijn het de Librarium die de enorme krachten van de Armagus, een samensmelting van magie en technologie, beheren. Op het moment zitten ze op de hielen van de gezochte crimineel Ragna, die erop uit is om de Librarium te vernietigen. Ragna is in het bezit van een krachtige vorm van Armagus, de Azure Grimoire. Hierdoor zijn veel mensen niet alleen uit op het losgeld maar zit men ook achter de Grimoire aan.

BlazBlue: Calamity Trigger is de nieuwe fightinggame afkomstig van de makers van de hitserie Guilty Gear. Net als in Guilty Gear zijn alle personages en animaties handgetekend. Blaz Blue: Calamity Trigger laat de actie in high-definition van je scherm spatten. Kies één van je favoriete personages en leer alle vechstijlen kennen. Elk personage laat zich weer op een andere manier besturen en heeft zijn eigen unieke specialmoves die je onder de knie moet krijgen.

Het wordt pas echt genieten van BlazBlue: Calamity Trigger met de Limited Edition BlazBlue Arcade stick van Hori, waarmee het echte speelhalgevoel direct vertaald wordt naar de huiskamer. Met het gebruik van de arcade stick kun je de special moves met veel hogere snelheid en precisie op het scherm toveren. De arcade stick zorgt ervoor dat de mannen zich nu echt zullen onderscheiden van de jongetjes.

UNIEKE FEATURES

  • Online play. Maak je klaar voor de online strijd en neem het op tegen de beste spelers van de wereld.
  • Unieke speelmodi die niet beschikbaar zijn in de Arcade versie; VS, Practice en een complete Story Modus die het verhaal van elk personage uit de doeken doet.
  • Meer dan 10 unieke personages. Kies het personage die bij jouw stijl past, zoals de bliksemsnelle Taokaka of de supersterke Tager.
  • Ervaar de pracht van de handgetekende animaties tegen de 3D achtergronden die in high-definition van je beeldscherm zullen spatten.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@