Top

Bulletstorm Full Clip Edition - PS4

  • Bulletstorm Full Clip Edition - PS4
27,00

Stap in de schoenen van Grayson Hunt nadat een crash op een verlaten planeet hem dwingt tot het maken van een moeilijke keuze : overleven of wraak.

Baan je een weg door de horden mutanten op de planeet Stygia en maak ze af met je meesterlijke skills in de uitgebreide single-player campagne, in 1 van de 30 score-uitdagingen of op de 12 multiplayer co-op mappen. Bulletstorm: Full Clip Edition’s scoresysteem beloont je voor de meest meedogenloze en creatiefste kills.

Bulletstorm: Full Clip edition is de ultieme Bulletstorm ervaring en bevat alle add-ons plus nieuwe content exclusief voor deze versie!


Duke Nukem’s Bulletstorm Tour

Speel de campagne als Duke Nukem, inclusief een volledig opnieuw opgenomen script en nieuwe tekst, ingesproken door de originele stem van Duke!


Kenmerken

•Volledige Ervaring
Alle originele Bulletstorm content en add-on ervaringen, plus nieuwe, exclusieve content voor de Full Clip Edition ! Een herspeelbare single-player campagne, 30 single-player Echo challenge mappen, 12 co-op team-challenge mappen, en meer.

•Verbluffende Graphics & Audio
Opgewaardeerde modellen en omgevingen, nieuwe animaties, verbeterde grafische weergave en volledig gerestaureerde audio – alles samen aan een soepele framerate en ondersteuning voor 4K op PS4 Pro

•Overkill Campaign Mode
Spel uitgespeeld ? Geen problem ! Begin je tocht opnieuw en gebruik alle vrijgespeelde wapens en skills vanaf het begin.

•Nieuwe Echo Maps
Bewijs je vaardigheden en ga voor de hoogste score in 6 volledig nieuwe missies voor de Echo Mode

•Anarchy Loves Company
Speel samen met 3 andere spelers in co-op voor de ultieme chaos. Overleef op 12 verschillende mappen en verdien nieuwe wapen skins en aanpassingen voor je personage.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@