Top

Call of Duty - Ghosts - PS3

Nieuw
  • Call of Duty - Ghosts - PS3
9,99

De Limited Free Fall Editie bevat:

Een multiplayer map genaamd Free Fall. Deze dynamische map speelt zich af in een verwoeste wolkenkrabber. Omdat deze in tweeen is gebroken en tegen het aangrenzende gebouw leunt biedt dit level een uniek verticaal speelveld. Zo zijn de ramen van het gebouw een doorzichtige vloer geworden en kijk je honderden meters naar beneden.

De beleving van dit level word nog intenser gemaakt door de dynamische functies, het gebouw blijft namelijk wegzakken tijdens het gevecht waardoor er schokgolven door de map worden gestuurd. Door deze functie verandert het level constant zo veranderen paden en knelpunten, ook verstoren de schokgolven je gezichtsveld. Dit alles zorgt voor hectische actie in een map die voor alle spelers steeds anders is.

Bereid je voor op het spectaculaire nieuwe deel in 1 van de best verkopende gameseries aller tijden!

Call of Duty: Ghosts, het nieuwste deel in de succesvolle Call of Duty franchise, werd ontwikkeld door Infinity Ward, tevens de developer van Modern Warfare. Ghosts biedt een compleet vernieuwde gameplay-ervaring met een compleet nieuw verhaal, een nieuwe setting en andere cast, allemaal mogelijk gemaakt door een nieuwe next-gen Call of Duty engine.

In Call of Duty: Ghosts vecht je niet in een goed georganiseerde elite-eenheid maar is het zaak te strijden voor je overleving. Tien jaar nadat er een verwoestende gebeurtenis over de wereld trok zijn de grenzen voor eeuwig verdwenen. Hiermee is ook het evenwicht van de wereldmachten verstoord en de VS worden niet meer gezien als supermacht. De economie en de regering zijn gevallen en dit geldt ook voor het eens zo machtige Amerikaanse leger.

Het enige wat over is gebleven zijn de Ghosts, een Special Operations Force samengesteld uit allerlei soldaten uit verschillende Amerikaanse elitetroepen. De twee broers die de hoofdrollen vertolken in deze game maken ook deel uit van deze eenheid. Deze Ghosts leiden de strijd tegen een onlangs naar voren gekomen, technologisch-superior wereldmacht en moeten proberen hun land te redden. Je krijgt hierbij hulp van je trouwe viervoeter Riley, die je kan helpen bij het uitlokken van tegenstanders en ze natuurlijk ook kan aanvallen.

De introductie van een nieuwe next-gen engine: Call of Dutys nieuwe next-gen engine produceert een ongekend niveau van innovatie, levensechte karakters, prachtige omgevingen en levert realistische animaties. Dit allemaal tot leven gebracht door geavanceerde verlichtingssystemen en visuele effecten. Deze Call of Duty heeft dus alles wat de fans van deze serie verwacht.

Het nieuwe Call of Duty Universum: Voor de eerste keer in de geschiedenis van deze franchise zullen de spelers de rol van de underdog op zich nemen. In de minderheid en met minder vuurkracht moeten spelers strijden om een gevallen natie terug te claimen en dit alles in een persoonlijk verhaal. Gamers krijgen geheel nieuwe personages en locaties voorgeschoteld in een compleet nieuwe wereld in tegenstelling tot alle andere Call of Dutys.

De volgende Generatie Multiplayer: Call of Duty: Ghosts geeft je een compleet nieuw multiplayer ervaring! Zo zijn er dynamische velden toegevoegd, wat kan zorgen voor aardbevingen en overstromingen. Met de ongeevenaarde karakter-aanpassingen hebben spelers volledige controle over de stijl van hun Ghost.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over