Top

Dark Souls III + The Witcher 3: Wild Hunt Compilation - PS4

Nieuw
  • Dark Souls III + The Witcher 3: Wild Hunt Compilation - PS4
39,00

Leverbaar vanaf: 09-11-2018

Dark Souls III:

Stort je in de diepte van het duistere Dark Souls-universum. In een wereld vol onvoorstelbare verschrikkingen is er een wrede en uitdagende rol weggelegd voor hen die het aandurven. Dit derde deel uit de serie is van de hand van ontwikkelstudio FromSoftware, de makers van Bloodborne. De bekende vechtactie is geavanceerder dan ooit en de game biedt talloze mogelijkheden om de personages aan te passen. Verzamel pantser, wapens en nieuwe skills voor je personage en neem het op tegen vijanden in je eigen unieke stijl.

KENMERKEN:

  • Overweldigende vormgeving - Dynamische verlichting en particle effects trekken je in een duistere, geruineerde fantasiewereld.
  • Onderling verbonden wereld - Verken uitgestrekte, adembenemende landschappen in de zorgvuldig ontworpen wereld.
  • Weapon Arts - Nog gevarieerdere gevechtsopties laten je jouw eigen speelstijl ontwikkelen.
  • Onvergetelijke eindbazen - Iconische tegenstanders voor bloedstollende gevechten.
  • Uniek Online Systeem - De nieuwe multiplayer-functionaliteit verweeft online interacties naadloos met het single player-verhaal.
  • Gelauwerd - Benoemd tot Best Roleplaying Game op Gamescom 2015.

The Witcher 3: Wild Hunt:

In de lucht hangt spanning en de rook van afgebrande dorpen. Het geduchte Rijk van Nilfgaard heeft weer toegeslagen en de hulpeloze Noordelijke Koninkrijken verwoest. De eens zo machtigen, die geprobeerd hebben om Geralt te gebruiken voor hun eigen profijt, zijn er niet meer. In deze donkere tijden weet niemand wat de toekomst zal brengen, we die vrede zal herstellen en wie alleen ellende zal veroorzaken. Maar er doemt een kracht op die nog donkerder en dodelijker is. De kleingeestige mannen en vrouwen die de tinnen legers aanvoeren, zien niet in dat hun conflict maar een peulenschil is in vergelijking met de 'Wild Hunt', de mysterieuze dreiging die nu loert.

The Witcher 3 - Wild Hunt is een unieke combinatie van een non-lineaire verhaallijn en een open wereld. Het is een fantastische RPG die om keuzes van de speler, tactische gevechten en een levendige en immersieve omgeving draait. The Witcher 3 probeert gamers te verleiden met een volwassen verhaal van meer dan 100 uur over de professionele monsterjager Geralt van Rivia.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over