Top

De Sims 4: Beleef het Samen (Add-On) PC

  • De Sims 4: Beleef het Samen (Add-On) PC
  • De Sims 4: Beleef het Samen (Add-On) PC
  • De Sims 4: Beleef het Samen (Add-On) PC
39,99

Geniet van het leven in de prachtige nieuwe wereld van Windenburg met De Sims 4 Beleef het Samen. Verken pittoreske monumenten zoals het uitgestrekte doolhof in het tuinpark, schitterende zwembaden aan de oevers en de geheimzinnige oude ruïnes. Drink een heerlijke espresso van de barista in het café, versier je vlam in de kroeg en dans tot de vroege uurtjes in de disco. Spreek met elkaar af voor spannende groepsactiviteiten, zoals tafelvoetbal, kampvuurtjes om middernacht, super-geheime dansfeestjes, en meer. Sims kunnen zich ook aansluiten bij verschillende clubs met opvallende karakters en stijlen om nieuwe Sims te ontmoeten en om wat leven in de brouwerij te brengen.

Kenmerken:

Verken een nieuwe wereld:

Ontdek de prachtige nieuwe wereld van Windenburg! Verken de sfeervolle buurten met zn charmante traditionele platteland, het drukke stadsplein, een ultra-modern zakendistrict en een exclusief privé-eiland.

Ontmoet nieuwe Sims:

Er is iets bijzonders met de Sims van Windenburg waardoor je ze allemaal wel zou willen ontmoeten. Sluit je aan bij verschillende clubs, elk met hun eigen interesses, persoonlijkheden en stijlen. Kun jij de perfecte club niet vinden? Maak en ontwerp er zelf een. Door met verschillende clubs te spelen, kun je unieke beloningen voor je Sims ontgrendelen.

De dansvloer is jouw domein:

Maak van een feest een knalfeest met de nieuwe dj- en dansvaardigheden. Zet het publiek in vuur en vlam door de perfecte beats te draaien en verover dan de dansvloer door je nieuwste moves te laten zien.

Feest overal:

Vier altijd en overal feest! Ga naar de ruïnes of een van je favoriete partyplekken en zet een draaitafel neer om een feestje te bouwen. Maak een kampvuur aan om het warm en knus te maken, daag andere Sims uit om hilarische situaties te veroorzaken en sluip weg voor een romantische knuffelpartij in de bosjes met die ene speciale Sim.

Laat je stylen:

Gebruik de nieuwe inloopkast om tal van outfits uit te proberen en let op de reacties van andere Sims. Kies outfits voor al je Sims en maak je op voor een avondje stappen. Ondeugend? Sluip stiekem de inloopkast binnen voor wat O jaa! Als niemand kijkt.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over