Top

Dead Cells - PS4

Nieuw
  • Dead Cells - PS4
40,99

Dead Cells geeft je de controle over een mislukt alchemistisch experiment dat probeert te achterhalen wat er gebeurt op een uitgestrekt, steeds veranderend en schijnbaar vervloekt eiland. Moeilijk maar eerlijk gevecht, responsieve besturing, uitdagende vijanden, permadeath en natuurlijk de nood panic roll om je uit de problemen te krijgen, zorgen voor een veeleisend, visceraal en catharsis actiegame.

Ervaar een roguevania, meng een onderling verbonden wereld, vertakkende paden en ontgrendelbare vaardigheden met de constante adrenaline-pompende dreiging van permadeath. Geen controlepunten. Je overwint de eindbaas in één keer, of je probeert het opnieuw. U behoudt echter enkele van uw vorderingen voor opeenvolgende runs; nieuwe paden die je hebt ontgrendeld, toegang tot nieuwe niveaus, mutaties, vaardigheden en wapens.

Over wapens gesproken, Dead Cells biedt een overvloed aan manieren om je vijanden te verslaan. Een grote verscheidenheid aan zwaarden, bogen en natuurlijk toverspreuken, maar ook zwepen, granaten en torentjes, elk met een eigen unieke draai. Bovendien kun je met mutaties en scrolls je personage op een andere manier samenstellen en aanpassen met elke run.

Aan het einde van de dag is het echter uw vaardigheden als speler die er het meest toe doen! Roguelites gaan over het constant aanscherpen van je vaardigheden, tot wat een onoverkomelijk obstakel was, een wandeling in het park wordt. Geduld, je zult beter worden! … uiteindelijk.

  • Roguevania: de progressieve verkenning van een onderling verbonden wereld, met de herspelbaarheid van een rogue-lite en de adrenaline-pompende dreiging van permadeath.
  • 2D Souls-lite Action: zwaar maar eerlijk gevecht, de iconische ontwijkingsrol, meer dan 90 wapens en spreuken met een unieke gameplay ... De meedogenloze actie met het ontbreken van een vangnet zorgt voor een adrenalinekickrit en elke run.
  • Niet-lineaire progressie: riolen, ossuarium of wallen? Eenmaal ontgrendeld, bieden speciale permanente vaardigheden je toegang tot nieuwe paden om je doel te bereiken. Kies het pad dat past bij je huidige build, je speelstijl of gewoon je humeur.
  • Verkenning: geheime kamers, verborgen passages, charmante landschappen. Neem even de tijd om door de torens te slenteren en adem in dat de verse zee-nevel doordrenkt is van lucht.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over