Top

Destiny - PS3

Nieuw
  • Destiny - PS3
20,00

Van de makers van Halo en de uitgever van Call of Duty komt Destiny. Alles veranderde toen de Traveler arriveerde. Hij veroorzaakte een Golden Age en onze beschaving sloeg haar vleugels uit naar de rest van het zonnestelsel, maar lang duurde het niet. We werden ergens door geraakt, en hard. De overlevenden bouwden een stad onder de Traveler en begonnen onze oude werelden te verkennen, die overspoeld bleken door meedogenloze vijanden. Jij bent een Guardian van het laatste veilige oord op aarde en je beschikt over enorme krachten.Verdedig de City. Versla onze vijanden. Herover alles dat we hebben verloren. Be brave.

KENMERKEN:

  • Maak kennis met de volgende evolutie van entertainment een ongelooflijk verhaal in een gloednieuw, altijd-verbonden universum vol actie en avontuur.
  • Maak je eigen personage aan, word een legende door machtige vijanden te verslaan en verdien unieke en aanpasbare wapens, uitrusting en voertuigen.
  • Beleef ongekend gevarieerde FPS-gameplay die het genre nieuw leven inblaast en afrekent met traditionele conventies wat betreft verhaal en coöperatieve en competitieve multiplayerspeltypen, in combinatie met community-aspecten en sociale activiteiten.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@