Top

Destiny, The Taken King PS4

  • Destiny, The Taken King PS4
39,99

Een donkere schaduw valt over onze wereld. Oryx, The Taken King, is gebrand op wraak en verzamelt een leger om hem heen van corrupte Taken krijgers door de duisternis zelf te manipuleren. Jij moet een manier naar binnen vinden in zijn onneembare Dreadnaught schip om de Taken King te verslaan voor hij en zijn duistere leger onze wereld en zonnestelsel vernietigd.

Destiny, The Taken King, het volgende grote avontuur binnen het first person shooter Destiny universum, Introduceert een nieuwe campagne en quests, nieuwe vijanden om tegen te vechten, nieuwe locaties om te ontdekken, nieuwe strikes en Crucible levels, een nieuwe Raid en nog veel meer. Om de uitdaging aan te gaan krijg je als speler toegang tot drie nieuwe Guardian subclasses, Een gigantische hoeveelheid nieuwe wapens, pantser en uitrusting.

VIP BELONINGEN*

Als waardering voor onze trouwste fans die level 30 zijn geworden en die expansion I + II hebben gekocht voor 31 Augustus, 2015, krijgen deze spelers een exclusieve Founders Fortune 1 year embleem, een speciale Sparrow, Armor Shader als je de The Taken King koopt rond de launch datum. Veel Guardians beschermen de stad, maar verhalen over moed echoën door de tijd. Kom naar The Tower op 15 September. Het is de wens van de kampioenen om je te huldigen als kampioen na al je geslaagde avonturen. Mogen de beloningen je voorbereiden op toekomstige avonturen.
De Legendary Edition bevat:

- The Taken King, the next evolution in the Destiny universe
- Destiny.
- Expansion I: The Dark Below.
- Expansion II: House of Wolves.

*Om deze VIP beloningen te kunnen ontvangen moeten spelers level 30 zijn of beide Expensions te bezitten op of voor 31/08/2015 en The Taken King te kopen op of voor 01/02/2016. VIP beloningen krijg je bij aankoop van alle versies van Destiny, The Taken King, Destiny, The Taken King (Legendary Edition), and Destiny, The Taken King (Collectors Edition) (digital or physical).

Nieuwe toepassingen:

Krachtige nieuwe vaardigheden:

Om de duisternis en het Taken Army terug te dringen, krijgen spelers splinternieuwe subclasses met nieuwe super krachten. Warlocks verkrijgen de kracht van een Elektrische storm, Hunters krijgen een boog van void energie en Titans roepen de kracht op van een in vlammen gehulde hamer die vijanden van een afstand verbranden of van dichtbij een vernietigende klap uit kan delen.

Nieuwe campagne:

Een gigantische Hive Dreadnaught schip hangt tussen de ringen van Saturnus. Oryx, The Taken King is aangekomen in ons zonnenstelsel, samen met hem zijn corrupte leger, hij wil wraak nemen op de Guardians die zijn zoon Crota vernietigd hebben door hun wereld te vernietigen. Trek ten strijde met nieuwe vaardigheden, wapens en uitrustingen. Versla de Taken Hordes. Zoek een weg naar binnen in de onneembare Dreadnaught, en confronteer Oryx.

Nieuwe Locaties:

Het geweldige Destiny universum breid zich verder uit infiltreer in een Cabal basis op Phobos, en start met het zoeken naar een weg naar binnen op Oryx vlaggenschip The Dreadnaught een mysterieus met schatten volgepropt fort. Trek ten strijde in de Crucible met nieuwe mappen voor jou en je Fireteam.

Bereik een hoger level met de nieuwe Gear:

Breid je arsenaal uit met nieuwe wapens en pantser. Vind en verzamel nieuwe krachtige Exotics terwijl je sterker word binnen het Destiny universum.

Nieuwe activiteiten:

Beleef een nieuw avontuur met de nieuwe strikes met nog sterkere bazen, volg het verhaal verder met de nieuwe quests met beloningen die je Guardian sterker maken, alleen de sterkste kunnen de nieuwe zes mans raid verslaan.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@