Top

Dishonored 2 - PS4

  • Dishonored 2 - PS4
  • Dishonored 2 - PS4
  • Dishonored 2 - PS4
  • Dishonored 2 - PS4
  • Dishonored 2 - PS4
  • Dishonored 2 - PS4
  • Dishonored 2 - PS4
  • Dishonored 2 - PS4
  • Dishonored 2 - PS4
  • Dishonored 2 - PS4
19,00

Kruip weer in de huid van een assassin met bovennatuurlijke krachten in Dishonored 2. Het volgende hoofdstuk in de Dishonored saga van Arkane Studios.

- Speel op jouw manier in een wereld waar mystiek en industrie samen komen. Kies jij om te spelen als keizerin Emily Kaldwin of de koninklijke bewaker, Corvo Attano?
- Vind jij ongezien je weg door de game, ga je gebruik maken van het brute vechtsysteem of gebruik je een combinatie van beide?
- Hoe ga jij de unieke krachten, wapens en gadgets van je personage gebruiken om je vijanden uit te schakelen?
- Door jouw keuzes verandert het verhaal, wat zorgt voor intrigerende resultaten, terwijl jij je een weg baant door de unieke missies.
- Dishonored 2 speelt zich af 15 jaar nadat de Lord Regent is verslagen en de gevreesde rattenplaag voorbij is.
- Een buitenlandse usurpator heeft de troon van keizerin Emily Kaldwin bemachtigd, waardoor het lot van de eilanden compleet onzeker is.
- Emily of Corvo reizen van de legendarische straten van Dunwall naar Karnaca, de ooit oogverblindende kuststad die de sleutel bezit om de macht van Emily te herstellen.
- Bewapend met de Mark of the Outsider en krachtige nieuwe vaardigheden spoor jij je vijanden op en pak je terug wat rechtmatig van jou is.

De Assassins:

- Als de volledig ingesproken personages brengen Emily Kaldwin en Corvo Attano hun eigen perspectieven en emotionele reacties naar de wereld en het verhaal.
- Gebruik de krachten, gadgets en uniek afgestemde wapens van elk personage op creatieve manieren terwijl je de wereld ontdekt.
- Vecht je weg door de straten van de stad of ben onzichtbaar en sluip over de daken. Kies welke vijanden je wilt uitschakelen of sparen.

Bovennatuurlijke krachten:

- Dankzij het geavanceerde Bonecharm Crafting en compleet nieuwe Skill Tree mogelijkheden kun jij je krachten aanpassen op zeer veel verschillende manieren.
- Word een levende schaduw om geruisloos je doelwit te stalken, link je vijanden aan elkaar om hen elk hetzelfde lot te bezorgen of hypnotiseer je vijanden en beheers hun geest.
- Kies uit oneindig veel combinaties van geweld, sluipen en het gebruik van wapens om je missies te voltooien.

Fantasierijke Wereld:

- Van de grijze, rat-geteisterde straten van Dunwall naar de weelderige, exotische kust van het vervallen Karnaca.
- Dompel jezelf onder in gestileerde locaties gemaakt door het creatieve team van Arkane. De wereld is een karakter op zich, rijk met verhalen, architectuur en unieke personages.
- Het wordt ook gekenmerkt door ongeëvenaarde missie-locaties zoals het Dust District, geteisterd door zandstormen en vechtende facties, en een herenhuis gemaakt door een maniak met verschuivende muren, dodelijke vallen en Clockwork soldaten.

Uitdaging:

- Pas je gameplay opties en moeilijkheidsgraad aan voor een complete gepersonaliseerd avontuur.
- Je kunt de game-ervaring nog moeilijker (of makkelijker) maken door het aanpassen van myriad parameters voor stealth, beweging en gevechten.

The Void Engine:

- Dishonored 2 is prachtig tot leven gebracht met de nieuwe Void Engine, een sprong voorwaarts in de rendering-technologie, gebouwd met behulp van id Tech engine en sterk aangepast door Arkane Studios.
- De engine is ontworpen om de kenmerkende art direction te ondersteunen en ten volle te profiteren van de krachtige hardware die deze generatie te bieden heeft.
- De Void Engine zorgt voor een aanzienlijke vooruitgang voor alle game-systemen, waaronder Responsive Stealth, een Artificial Intelligence vechtsysteem, belichting, grafische rendering, indrukwekkende stedelijke omgevingen en de presentatie van het verhaal.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@