Top

Dishonored Definitive Editon - PS4

  • Dishonored Definitive Editon - PS4
19,00

Dishonored: The Definitive Edition

De remake van Dishonored komt naar de PlayStation 4 en Xbox One! Een upgrade in graphics en alle downloadbare uitbreidingen:
Dunwall City Trials.

The Brigmore Witches

Knife of Dunwall:

Het actiespel Dishonored geeft spelers de vrijheid in de manier waarop de game gespeeld wordt. Spelers kunnen sluipen en ongezien opdrachten uitvoeren of juist met veel bombarie de vijand overvallen. Hierbij kan gebruikgemaakt worden van allerlei wapentuig.

Dishonered is een spel waarin je als een moordenaar berekenend te werk moet gaan. Het actiespel speelt zich af in een wereld die doet denken aan het begin van de vorige eeuw, aangevuld met futuristische elementen. Zo zijn de kledingstukken Victoriaans te noemen, terwijl robotten en elektronische valstrikken het de speler moeilijk moeten maken.

In Dishonered kunnen spelers besluiten om voorzichtig langs vijanden te sluipen of met behulp van allerlei vallen juist voor de aanval te kiezen. Het is belangrijk om ongezien te blijven, terwijl je verschillende opdrachten uitvoert.

Een ander belangrijk aspect van Dishonered is de manier waarop de spelwereld wordt gevormd aan de hand de acties van de speler. Zo heeft de game geen interactieve dialogen die het verhaal vooruit helpen, maar gebeurt dit door middel van de daden van de speler.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@