Top

Disney - Art Academy (Nintendo 3DS)

Nieuw
  • Disney - Art Academy (Nintendo 3DS)
33,99

Teken tientallen Disney- en Pixar-personages in Disney Art Academy, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Gebruik allerlei hulpmiddelen om om meer dan 80 personages van Disney en Pixar in 2D te leren tekenen.
 
Volg gemakkelijk te begrijpen lessen op je eigen tempo en zie hoe personages als Mickey Mouse, Nemo uit Finding Nemo, Elsa uit Frozen, Buzz Lightyear uit Toy Story en Simba uit De Leeuwenkoning tot leven komen op het scherm van je Nintendo 3DS.
 
Artiesten, opgelet!
 
In Disney Art Academy kun je personages van Disney en Pixar op allerlei verschillende manieren schetsen of schilderen. Met behulp van negen hulpmiddelen - waaronder pastelkrijt, kwasten en stiften - kun je je innerlijke artiest de vrije loop laten in lessen die zijn gebaseerd op de art en animaties van Disney.
 
Elke les leert je stap voor stap hoe je een bepaald personage kunt tekenen. Wat begint met een paar lijnen en vormen, verandert geleidelijk in een bekend personage dankzij jouw nieuwe tekenvaardigheden! Als je wilt stoppen terwijl je tekening nog niet is voltooid, kun je je les opslaan zodat je er later weer mee verder kunt gaan.

Je kunt je werk nog mooier maken met het magische penseel, een nieuw hulpmiddel in de Art Academy-serie. Met het magische penseel kun je effecten als sterren, bubbels en glitter toevoegen aan je meesterwerken. Dit werkt allemaal heel eenvoudig via het touchscreen.

Terwijl je tekenvaardigheden beter worden en je steeds meer Disney- en Pixar-personages maakt, kun je je creaties ook met anderen delen. Daarvoor kun je binnen de game verbinding maken met het internet en de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware* gebruiken om je afbeeldingen te delen via Miiverse of social media.
 
Voltooide artwork kun je ook opslaan op de SD-kaart van je Nintendo 3DS-systeem, zodat je je creaties kunt overdragen naar een computer om ze te printen. Die mogelijkheid kunnen ouders uiteraard ook gebruiken om de kunstwerkjes van hun kinderen te printen.
Personages komen tot leven!
 
Als je je wilt uitleven buiten de talloze lessen in de game, dan kan dat. Disney Art Academy bevat een Free Paint-stand waarin je kunt tekenen en schilderen wat je maar wilt. In Free Paint kun je je nieuwe vaardigheden oefenen op een leeg doek, of meer dan 80 Disney-afbeeldingen als voorbeeld gebruiken. Al je voltooide tekeningen kun je wanneer je maar wilt bekijken in het Clubhouse van de game, waar je ook je favoriete stukken kunt selecteren voor een persoonlijke diashow.
 
Leer meer dan 80 Disney-personages tekenen en deel je creaties met Disney Art Academy voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
 
  • Gebruik allerlei hulpmiddelen om meer dan 80 Disney- en Pixar-personages in 2D te tekenen.
  • Met het magische penseel kun je onder meer sterren, bubbels en glitters toevoegen aan je meesterwerken.
  • Deel je creaties via de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware, Miiverse of je SD-kaart.
  • Laat zien wat je geleerd hebt door op een leeg doek te schilderen, of kies een van de meer dan 80 Disney-personages als voorbeeld in de stand Free Paint.
 
Opmerking: deze software ondersteunt geen 3D-beelden.
 
Opmerking: je Nintendo 3DS-systeem moet verbonden zijn met het internet als je Miiverse of de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware wilt gebruiken.
 
*Om deze dienst te kunnen gebruiken moet je een account voor Twitter of Facebook hebben.Houd er rekening mee dat je alleen afbeeldingen en bijbehorende berichten kunt posten via de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware. Als je posts wilt aanpassen of wissen, of je account wilt bijwerken, moet je buiten deze dienst om naar Facebook of Twitter gaan.Voordat je iets post op Twitter en/of Facebook moet je kennis nemen van de regels en het privacybeleid voor deze diensten.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over