Top

Disney - Magical World (Nintendo 3DS)

Nieuw
  • Disney - Magical World (Nintendo 3DS)
35,99

Er gaat een hele nieuwe wereld open voor spelers in Disney Magical World. Spelers kunnen eerst een avatar en een droomleven bedenken, waarna ze een groots fantasy-avontuur in 3D tegemoetgaan. Daarbij komen ze meer dan 60 beroemde Disney-personages tegen op een centraal plein en in de omliggende werelden die gebaseerd zijn op Alice in Wonderland, Assepoester, Aladdin en andere Disney-verhalen. Spelers kunnen in contact komen met hun favoriete personages, een café beheren om spelmunten te verdienen, op spokenjacht gaan en zelfs stadjes van vrienden bezoeken via Local Play.

Spelers kunnen in Disney Magical World hun fantasie de vrije loop laten, want de mogelijkheden om de spelwereld aan te passen en creatief bezig te zijn zijn eindeloos. Met meer dan 1000 voorwerpen kunnen spelers honderden Disney-outfits, -accessoires en -meubels maken. Restauranthouders in wording kunnen hun café tot in de kleinste details ontwerpen, van het decor tot het menu. Door zich als gastheer te bewijzen kunnen spelers kostbare spelmunten verdienen. Misschien verschijnt een van je favoriete Disney-personages wel als eregast! Spelers kunnen hun eigen kamer boven het café ook aanpassen met voorwerpen en meubels.

Spelers die op zoek zijn naar avontuur, vinden in Disney Magical World talloze spannende missies en unieke voorwerpen om te verzamelen. Door verschillende soorten toverstaven te verzamelen en te gebruiken kun je je een weg banen door spookachtige wouden en griezelige kerkers. Op deze tochten boordevol actie kunnen spelers ook verschillende Disney-personages helpen door verloren voorwerpen te zoeken.

In Disney Magical World kunnen spelers verbinding maken met vrienden om hun creativiteit te laten zien. Door op een Nintendo 2DS of 3DS Local Play te gebruiken kunnen spelers de stadjes en cafés van vrienden bezoeken en zelfs voorwerpen uitwisselen.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over