Top

Dragon Quest 8: Journey of the Cursed King 3DS

Nieuw
  • Dragon Quest 8: Journey of the Cursed King 3DS
44,99

In Dragon Quest VIII, Journey of the Cursed King voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen beleef je een grootschalig avontuur waarin je vrede moet stichten in een land in nood.

Het avontuur begint zodra de nar Dhoulmagus het kasteel Trodain bezoekt en de scepter van de koning steelt. Met de scepter verandert hij de vorst in een trol, de prinses in een paard en de andere hovelingen in planten. De enige die de dans ontspringt, is een schildwacht. Hij heeft een eed gezworen om het koninkrijk te beschermen. De tijd om die belofte in te lossen is aangebroken...

Reis door het land, verzamel bondgenoten en volg het spoor van vernieling dat Dhoulmagus achterlaat. Alleen op die manier kan de held de scepter heroveren om Trodain in zijn oude luister te herstellen.

Sommige spelers zijn misschien al bekend met het uitgebreide verhaal van Dragon Quest VIII, Journey of the Cursed King. Anderen beleven het avontuur mogelijk voor het eerst. Hoe dan ook kom je te weten hoe de vork in de steel zit dankzij cutscenes met voice-overs en nieuwe content waarin je meer te weten komt over de held van het verhaal en de vileine Dhoulmagus. Er zijn ook extra missies en kerkers toegevoegd, evenals een alternatief einde.

Avonturiers die haast hebben, hoeven niet langer een kerk op te zoeken om hun voortgang op te slaan, dankzij de nieuwe Quick-Save-functie. Daarmee kun je de game opslaan en afsluiten wanneer je wilt. Daarnaast kun je vijanden sneller lik op stuk geven met de Speed Up-functie, zodat gevechten minder tijd in beslag nemen.

Wil je een aandenken aan je avontuur bewaren? Buiten gevechten en cutscenes kun je de actie onderbreken en een foto maken. Zulke foto's kun je op diverse manieren aanpassen door poses te kiezen voor de held en zijn reisgenoten, stickers of filters toe te voegen, of de afbeelding een lijst te geven om een persoonlijke noot toe te voegen. Als je Cameron Obscura tegenkomt in Port Prospect, dan kun je Camerons Codex vrijspelen. Daarmee kun je beloningen krijgen voor foto's van bepaalde personages, monsters en situaties.

Al deze foto's kun je opslaan op de SD-kaart van je Nintendo 3DS-systeem en delen met andere spelers via StreetPass. Zodra je deze foto's hebt gedeeld, kunnen andere spelers ze beoordelen. Hoe meer goede beoordelingen een afbeelding krijgt, des te groter de kans is dat je een nieuw item krijgt.

In Dragon Quest VIII, Journey of the Cursed King maak je een epische reis om je vorst en je land te redden en om de vloek van de nar op te heffen.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over