Top

Dragons Dogma - PS3

  • Dragons Dogma - PS3
16,99

DRAGONS DOGMA is een gloednieuwe Capcom franchise die het actiegenre nieuw leven inblaast. De game speelt zich af in een gigantische open wereld en combineert sensationele actie met de vrijheid om een gedetailleerde en levende wereld te verkennen. Ga samen met drie andere avonturiers op jacht naar een mysterieuze draak.

 

De Pawns vechten onafhankelijk van de speler. Ze tonen moed en leren vaardigheden via de eigenschappen en het speelgedrag van de speler. DRAGONS DOGMA biedt eindeloze mogelijkheden om de karakters van je medeavonturiers te vormen. Spelers kunnen tevens hun Pawns delen met vrienden en gebruikmaken van Pawns van anderen via Xbox Live en het PlayStation Network.

 

Met zijn epische verhaallijn en adembenemende actie heeft DRAGONS DOGMA alles in zich om de nieuwste hitfranchise van Capcom te worden.

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Prachtig vormgegeven actie: Van de makers van de actiehits Resident Evil 4 en Devil May Cry 4.
  • Vecht met vermogen: De actie past zich aan naar het speelgedrag van de speler; waar de speler de tegenstander raakt en hoe de speler reageert op hun aanvallen.
  • Pawns: Het Pawn-systeem biedt de speler assistentie in de vorm van een metgezel die je kunt trainen gedurende het spelen en twee extra medeavonturiers die goed bij de speelstijl van de speler passen.
  • Help vrienden, help jezelf: Doe ervaring op door je Pawn te delen met vrienden via Xbox Live of het PlayStation Network. De ervaring die jouw Pawn opdoet in het team van iemand anders betaalt zich uit in de vorm van buit, kennis van de open wereld en strategieen hoe je tegenstanders kan verslaan. Of maak gebruik van 1 van de honderden Pawns die deel uitmaken van de game.
  • Diepte: DRAGONS DOGMA is een actiegame met diepte. Iedere beslissing heeft op een innovatieve manier invloed op de gameplay. De speler hoeft daarvoor geen gebruik te maken van micromanagement. Het gewicht van je wapen, het materiaal van je uitrusting en zelfs de lengte van je benen hebben invloed op de gevechten maar spelers hoeven de actie niet te onderbreken.
  • Een episch avontuur: De game is gemaakt voor de console en biedt onophoudelijke actie en een unieke, epische verhaallijn.
  • Een open wereld: DRAGONS DOGMA maakt gebruik van Capcoms MT Framework engine en de grensverleggende grafische- en lichteffecten uit Resident Evil 5 en Lost Planet 2. De game biedt een gigantische, gedetailleerde wereld die vraagt om verkend te worden.
  • Dag en nacht: De open wereld bevat een dynamische dag en nacht cyclus van 24 uur. Vecht tegen verschillende tegenstanders en ontdek verrassingen als je op verschillende tijden de wereld bezoekt.
  • Een rijke populatie: Ontmoet honderden NPCs (Non-Player Characters) en vecht tegen verschillende tegenstanders zoals goblins, griffioenen en draken. Elke tegenstander vereist een andere strategie en zorgt voor een unieke uitdaging.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@