Top

Dying Light The Following (Enhanced Edition) - XBOXONE

  • Dying Light The Following (Enhanced Edition) - XBOXONE
33,00

Ervaar de parkour-gedreven zombie apocalyps op een nieuw niveau. Dompel je onder in de ultieme Dying Light ervaring met het volledig nieuwe Legend system, verbeterde graphics, gameplay verbeteringen en meer. Deze nieuwe versie van Dying Light bevat alle bonus content, inclusief Dying Light The Following een volledig nieuwe, verhaalgedreven uitbreiding die nieuwe mysterieuze personages, dodelijke wapens, quests en voertuigen toevoegt aan de game.

Kenmerken:

- VERBETERDE ERVARING Dying Light is groter, beter en angstaanjagender dan tevoren. Ervaar de ultieme zombie game terwijl je op zoek gaat naar materialen, je eigen wapens creëert en er alles aan doet om simpelweg te overleven in een stad verscheurd door een zombie virus.
- GROTE OPEN WERELD Doorkruis een enorme spelwereld, ondergedompeld in chaos en vernietiging. In deze gevarieerde omgeving vecht je tegen verschillende vijanden voor je eigen overleving. Niet alleen de geïnfecteerden, maar ook andere radeloze mensen zijn vaak de enige mogelijkheid om de broodnodige materialen te bemachtigen.
- DE NACHT VERANDERT ALLES Overdag verken je de stad op zoek naar materialen en wapens. Bij het vallen van het donker ondergaat de omgeving echter een ingrijpende transformatie. De zombies worden s nachts sterker en sneller en jij bent hun prooi.
- PARKOUR-STYLE MOVEMENT Beweeg doorheen de stad op je eigen manier. Spring van dak tot dak, beklim elke muur en val je vijanden aan van langs boven. Dying Light geeft je als speler een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid.
- INCLUSIEF DYING LIGHT: THE FOLLOWING Ontdek een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Kyle Crane. Verlaat de quarantine van de stad en ontrafel het geheim van een mysterieuze sekte die zich in het gebied buiten de stad heeft gevestigd deze omgeving is groter dan alle gebieden uit de originele game samen!
- ALLE DLCS + UPDATES Krijg toegang tot alle additionele content voor Dying Light, zoals de Be the Zombie multiplayer modus, de Cuisine + Cargo missies, de Ultimate Survivor bundle, de Bozak Horde modus en veel meer.
- 4-PLAYER CO-OP Speel samen met andere overlevenden en werk samen op de uitdagingen te overwinnen. Pas je personage aan en toon je eigen stijl.
- ASYMMETRISCHE MULTIPLAYER Terwijl je speelt, kan je willekeurig worden bestookt door de Night Hunter, een extreem gevaarlijke vijand, die door een andere speler wordt bestuurd. Werk samen met andere spelers om deze bedreiging af te slaan of probeer op je eentje deze ultieme nachtmerrie te overleven. Ook beschikbaar in Dying Light The Following.

Inhoud:

- De originele game - Verbeterd
- Dying Light: The Following
- Season Pass Inhoud
- Be the Zombie Mode
- Alle Content Updates

Overzicht van alle verbeteringen:

- Legend System
- Nightmare Moeilijkheidsgraad
- Bounties Systeem
- Nieuwe Parkour Moves
- Nieuwe Aanvalspatronen en Gedragingen voor alle Vijanden
- #DrinkForDLC Inhoud
- Nieuwe NPC Modellen
- Verbeterde Gezichtsuitdrukkingen
- Verbeterde AI voor Menselijke Vijanden
- Verbeterde AI voor Zombie Vijanden
- Meer Vuurwapens
- HUD + Video Filter Aanpassingsmogelijkheden
- Audio Upgrades
- Gameplay Verbeteringen
- Console Performance Upgrades
- Overall Game Look + Feel Verbeteringen.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@