Top

FIFA 17 Deluxe Edition - XBOXONE

Nieuw
 • FIFA 17 Deluxe Edition - XBOXONE
10,99

DLC inmiddels verlopen, game heeft de standaard prijs.

De Deluxe Editie bevat onderstaand extra:

 • Tot 20 FIFA Ultimate Team Premium Jumbo Goud-pakketten (1 per week gedurende 20 weken ter waarde van maximaal € 60)
 • FUT Team van de week-leenspeler voor 3 wedstrijden (maximaal 1 speler per week gedurende 20 weken)
 • FUT-leenitem voor 8 wedstrijden van Hazard, Martial, Reus of Rodriguez
 • Aangepaste FUT-tenues van de hand van designers of artiesten van de FIFA-soundtrack

Dankzij Frostbite transformeert FIFA 17 de manier waarop je speelt, de strijd aangaat en hoe je emotioneel verbonden bent met de game. FIFA 17 biedt je een authentieke voetbalervaring door gebruik te maken van de subtiliteit van een nieuwe game-engine, laat je kennismaken met voetballers met diepgang en emoties en neemt je mee naar gloednieuwe werelden die je alleen in de game vindt. Door de totale vernieuwing van de manier waarop spelers denken en bewegen, fysieke interactie hebben met tegenstanders en aanvallen uitvoeren, ben jij op elk moment in controle op het veld.

Kenmerken:

 • HEERS OP ELK MOMENT: Door de totale vernieuwing van de manier waarop spelers denken en bewegen, fysieke interactie hebben met tegenstanders en aanvallen uitvoeren, heb jij op elk moment de volledige controle op het veld.
 • VERNIEUWDE SPELHERVATTING: Of het nu gaat om vrije trappen, strafschoppen of hoekschoppen, door een persoonlijke insteek toe te voegen heb je bij alle dode spelmomenten de volledige controle.
 • FYSIEK SPELEN VERNIEUWD: Veranderingen in de manier waarop spelers fysiek op elkaar reageren in alle delen van het veld. Jij bent in controle als je vecht voor ruimte en balbezit.
 • ACTIEF INTELLIGENTIESYSTEEM: Een volledig nieuw systeem zorgt voor voortdurende ruimtelijke analyses, meer activiteiten als je de bal niet hebt, en veranderingen in de manier waarop spelers bewegen, de wedstrijd lezen en reageren.
 • NIEUWE AANVALSTECHNIEKEN: Nieuwe aanvalsopties bieden spelers meer mogelijkheden om kansen te creëren en ze af te maken voor het doel.

The Journey:
 

Ervaar het leven in de Premier League:
 • Ervaar voor het eerst in FIFA je leven binnen en buiten het veld in de rol van Alex Hunter, rijzende ster binnen de Premier League. Speel bij een club in de Premier league voor authentieke managers en samen met een aantal van de beste spelers van de wereld. Ervaar volledig nieuwe werelden in FIFA 17, terwijl je de emotionele hoogte- en dieptepunten van De grote reis meemaakt.
Maak Kennis met Alex Hunter:
 • De vaak genoemde kandidaat Alex Hunter begint aan grote een reis om beroemd te worden in de Premier League. Als een van de grootste jonge beloftes van de academie wekt hij hooggespannen verwachtingen, en Alex krijgt de kans om zijn prestaties te laten zien op 's werelds grootste podium. Kun jij het waarmaken?
Jouw prestaties. Jouw beslissingen. Jouw unieke verhaal.
 • In De grote reis is de Premier League-carrière van Alex Hunter afhankelijk van jouw prestaties op het veld, en van de beslissingen die je buiten het veld neemt. Neem door het hele spel heen belangrijke beslissingen die bepalen wat er vervolgens gebeurt en hoe andere personages op je reageren. Plaats je het belang van het team vóór je eigen succes? De keuze is aan jou.
Authentieke verhaallijnen.
 • In De grote reis ervaar je de Premier League alsof je daadwerkelijk meespeelt. Het is een filmische wereld, gevormd en beïnvloed door echte spelers, persoonlijkheden, locaties en evenementen, die je naar plaatsen brengt waar je nog nooit bent geweest en die je ervaringen biedt die je alleen in FIFA 17 kunt vinden.


Verwachte levertijd: 1-8 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over