Top

FIFA 13 - PS3

  • FIFA 13 - PS3
2,00

We maken de beste sportgame van de wereld nog beter met innovaties die ervoor zorgen dat de emotie en onvoorspelbaarheid van het scherm spatten, zegt David Rutter, uitvoerend producent van FIFA 13. Deze vernieuwingen staan garant voor een nog realistischere game-ervaring, niet alleen bij de kunstmatige intelligentie, maar ook bij het dribbelen, de balcontrole en het fysieke spel. Je kunt nu op elk deel van het veld om balbezit strijden en genieten van een complete vrijheid en creativiteit bij de aanvallen.

FIFA 13 heeft de meest geavanceerde kunstmatige intelligentie ooit in de FIFA-franchise en haalt daarmee het uiterste uit HD-spelsystemen en PC. Dankzij de gloednieuwe aanvalsintelligentie kunnen spelers de ruimte analyseren, harder werken, slimmer de verdediging uit elkaar spelen en twee zetten vooruitdenken. Ze kunnen nu ook verschillende loopacties maken en aanpassen om te profiteren van openingen. Ze kunnen verdedigers uit positie spelen en ruimte creëren voor teamleden, of zelf de juiste positie kiezen voor nieuwe aanvalskansen.

In FIFA 13 is elk tikje van essentieel belang in het meest uitgebreide en intuïtieve dribbelsysteem dat ooit is ontwikkeld voor de reeks. Dit dribbelsysteem is geïnspireerd op de beste voetballer ter wereld, Lionel Messi. Spelers kunnen nu hun tegenstander opzoeken en precieze dribbels gebruiken met een levensechte bewegingsvrijheid van 360 graden, waardoor het makkelijker is om creatief en gevaarlijk te zijn in 1-tegen-1 confrontaties. Spelers veranderen sneller van richting, zijn explosiever in hun versnellingen met de bal en kunnen de verdedigers langer en efficiënter op afstand houden. In FIFA 13 is de besturing van de balaanname aangepast en dat heeft effect op de manier waarop spelers de bal controleren. Ze nemen de bal niet meer altijd bijna perfect aan, waardoor de balcontrole gevarieerder en minder voorspelbaar is. De druk van de verdediging, de baan van de bal en de snelheid van de pass hebben allemaal invloed op de balaanname, waardoor verdedigers meer kans hebben om de bal te heroveren.

Met de tweede generatie van de Player Impact Engine is fysiek spel niet meer beperkt tot botsingen, maar zijn ook duels mogelijk tussen spelers die de bal niet hebben. Verdedigers kunnen duwen en trekken om in positie te komen, en hun lengte en kracht gebruiken om balbezit te veroveren en tegenstanders te dwingen de bal slecht te raken en de verkeerde keuzes te maken. Met de functie Tactische vrije trappen in FIFA 13 kun je de vaardigste spelers op het veld gevaarlijke en onvoorspelbare vrije trappen laten nemen. Zet maximaal drie spelers bij de bal en overrompel de tegenstander met schijn-loopacties en meer passmogelijkheden en uitgebreide vrije trappen. Tegenstanders kunnen meer of minder mensen in de muur zetten, de muur naar voren laten kruipen of een man naar voren sturen om de pass of het schot te blokken.

Overige FIFA 13-functies:

- Een verbeterd speltype Carrière met belangrijke wijzigingen, ontwikkeld op basis van feedback uit de FIFA-community.
- Nieuwe functies voor het gigantische online aanbod van EA SPORTS FIFA, waaronder verbeteringen van het immens populaire speltype 1-tegen-1 Seizoenen.
- Verschillende nieuwe functies en voordelen voor de live service EA SPORTS Football Club, het kloppende hart van FIFA.
- Complete authenticiteit met meer dan 500 officiële clublicenties.
- De komende maanden maken we nog meer functies en speltypen bekend.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@