Top

Far Cry 2 (Essentials) PS3

  • Far Cry 2 (Essentials) PS3
17,99

Jij bent een huurling die vast zit in een door oorlog geteisterde Afrikaanse staat. Je hebt malaria opgelopen en wordt verplicht om afspraken te maken met lokale warlords. Probeer te overleven door je diensten aan te bieden aan verschillende partijen. Ontdek de zwakke plekken van je vijanden en gebruik het verrassingselement om hen te neutraliseren.

Kenmerken:

- DUNIA Engine: speciaal ontwikkeld voor Far Cry 2. Verwacht dynamische vuureffecten en stormeffecten, verwoestbare omgevingen, RealTree technology, Dag en Nacht cyclus en meer.
- Vuur: nog nooit eerder vertoonde effecten. Gebruik vuur in je voordeel, vuur verplaatst zich afhankelijk van wind en omgevingsfactoren. Voed het vuur met je vlammenwerper en Molotovcocktails.
- Vernietigbare omgeving: alles is vernietigbaar, van bomen tot huizen. Ook in het multiplayer-gedeelte.
- Open wereld: ervaar onbeperkte vrijheid in een open omgeving van 50km2. Kies zelf je route en speel meer dan 70 non-liniaireside-missies.
- Non-scripted AI: geen twee missies zijn hetzelfde. Je tegenstanders en de omgevingen zullen elke keer anders reageren tijdens een confrontatie.
- Kies zelf je beste wapen en rij met een grote variatie aan voertuigen door het open land.
- Multiplayer: Exact dezelfde ervaring in MP als in SP: verwoestbare omgevingen, vuureffecten, etc.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@