Top

Final Fantasy Type-0 HD - XBOXONE

  • Final Fantasy Type-0 HD - XBOXONE
17,00

Een nieuw type FINAL FANTASY voor een nieuwe generatie spelconsoles wordt binnenkort uitgebracht. FINAL FANTASY TYPE-0 biedt een fascinerende wereld, gedenkwaardige personages en de productiewaarde waarom de serie bekendstaat, samen met hoogwaardige gameplay en een verhaalvertelling die recht doet aan de naam FINAL FANTASY.

Stort je in de strijd als Class Zero, een groep studenten aan een militaire elite-academie, terwijl het land wordt aangevallen door een agressief naburig rijk. In de meedogenloze en aangrijpende strijd die volgt, moet je talloze sterke magische spreuken en gevechts mogelijkheden gebruiken met een nieuw en spannend vechtsysteem, om het rijk te verslaan en de geheimen achter de oorlog te onthullen.

Kenmerken:

- High definition graphics: De wereld van Orience wordt tot leven gebracht met rijke en levendige details en schitterende opnieuw gerenderde HD-beelden voor moderne consoles.
- Configureerbare reisgezelschappen: Bestuur een van de 14 speelbare leden van Class Zero, elk met unieke wapens, vaardigheden en vechtstijlen.
- Gevechten die ertoe doen: een bloederig, dynamisch vechtsysteem waarbij elke aanval het gewicht van sterfelijkheid draagt; betreed een wereld waarin een normale vuurspreuk tegenstanders tot as reduceert en het dodelijke Killsight iemand meteen ombrengt.
- Een nieuw soort FINAL FANTASY-verhaalvertelling: Grimmig, emotioneel en meeslepend het verhaal werpt een nieuw licht op jonge helden die moeten leven met beslissingen die het verschil maken tussen leven en dood, en de opkomst en val van naties.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@