Top

Football Manager 2015 - PC

Nieuw
  • Football Manager 2015 - PC
15,00

FOOTBALL MANAGER 2015

Deze nieuwste release van de populaire serie bevat een enorm aantal verbeteringen en uitbreidingen, waarmee je het management van de club veel beter op je persoonlijke wensen kunt afstemmen.

Dit proces van persoonlijke afstemming begint al lang voordat de aftrap heeft plaatsgevonden, of zelfs nog voordat de manager zijn eerste klus heeft aangenomen. In de moderne voetbalwereld hebben managers uiteenlopende managementstijlen, en om dit te weerspiegelen vraagt Football Manager 2015 de toekomstige manager om aan te geven wat voor type manager hij wil zijn.

Word je een ‘manager in trainingspak’, die veel tijd doorbrengt op het trainingsveld om direct met de spelers te werken, of word je een ‘tactische manager’, die meer tijd besteedt aan tactiek en spelerswerving? Of misschien word je wel een combinatie van beide? Dankzij deze innovatie kan de manager voor het eerst in de geschiedenis van de serie met de spelers mee naar het trainingsveld.

TRAINER

Je kunt nu als nooit tevoren je stijl als manager bepalen met het nieuwe puntensysteem voor managers. Daarbij kun je je concentreren op coachen, scouten, ontwikkeling van jeugdspelers, persoonlijk management... of gewoon een beetje van alles misschien? Wat voor soort manager ben jij?

WEDSTRIJDDAG-ERVARING

Meer dan 2.000 nieuwe motion-capture animaties; nieuwe belichting, verbeterde spelersmodellen en bal-fysica voegen extra diepte en realisme toe aan de 3D-wedstrijdengine. In combinatie met de verbeterde AI, individuele instructies aan spelers, teambesprekingen aan de zijlijn en andere geweldige aanvullingen maken dit spel tot de meest realistische simulatie van een voetbalwedstrijd die er te koop is!

NIEUWE GEBRUIKERSINTERFACE

De vernieuwde gebruikersinterface, met een navigatiebalk aan de linkerkant, maakt het managen nog makkelijker en intuïtiever.

SCOUTINGCENTRUM…

In het nieuwe Scoutingcentrum zijn alle aspecten van het rekruteren van spelers geïntegreerd. Ook kun je nu scoutingopdrachten geven voor specifieke spelers, zoals een jeugdspeler, iemand voor het eerste of een directe vervanger voor een speler.

MEER REALISTISCHE SPELERSPERSOONLIJKHEDEN…

De karakters van spelers simuleren de echte voetbalwereld van tegenwoordig, waar de macht van de speler doorslaggevend is. Spelers laten vaker van zich horen in de media en stellen sneller eisen als ze ontevreden zijn.

MEER DIEPGAANDE MEDIA-ERVARING…

Een grotere verscheidenheid aan journalisten, met verslaggevers van kranten die meer gevarieerde verhalen schrijven en gloednieuwe interviews voor en na de wedstrijd.

SPELTYPE KLASSIEK…

Door de updates in het speltype Klassiek heb je nu meer vrijheid bij het kiezen van landen, competities en spelers in je gamewereld. Bovendien kun je nu het voorseizoen overslaan (in het eerste seizoen), de leiding nemen over de training van spelers, meer verzoeken indienen bij het bestuur en zijn er nieuwe dingen vrij te spelen, zoals; ‘Lastige lasagne’, ‘Spelerschorsing opheffen’ & ‘Levenslange speler’.

EN NOG VEEL MEER...

Inclusief ondersteuning van Twitch TV, Manager Tijdlijnen en verbeteringen aan Financiën, Training en honderden andere functies.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over