Top

Gal Metal World Tour Edition - Switch

Nieuw
  • Gal Metal World Tour Edition - Switch
39,99

Gal Metal is een ritmegame ontworpen voor Nintendo Switch die je Joy-Con in drumsticks verandert. De Joy-Con (L) en Joy-Con (R) produceren verschillende geluiden en samen slingeren vormt een cimbaalcrash. Het spel kan ook met een Pro Controller worden gespeeld, maar hoe je ook kiest om te jammen, je zult in een mum van tijd fantastische drumlijnen creëren. Door je eigen beats te vormen naar de bibliotheek met liedjes van de game, verdien je metaalkracht die je tegen de buitenaardse wezens kunt keren die de aarde bedreigen !.

  • Rock 'n roll met de World Tour Edition van Gal Metal met het basisspel en het volledige' encore 'DLC-pakket, met 5 nieuwe personages, elk met hun eigen unieke verhaal en liedjes, PLUS een omkeerbare inlay EN' Heavy Metal ' fysieke stickers om je Nintendo Switch aan te passen.
  • Gal Metal is een nieuwe draai aan traditionele muziekgames en vermijdt vooraf bepaalde muzieknoten en laat de speler zijn eigen drumlijnen maken op basis van meer dan een dozijn beats. Oefen de beats in je clubkamer na school en combineer unieke combo's om de aliens weg te blazen in live optredens.
  • Opgedeeld in afleveringen die eindigen in klimatologische concerten, ontvouwt het luchtige verhaal van Gal Metal zich in geanimeerde manga-panelen en sms-berichten vol persoonlijkheid. De manga leest van rechts naar links voor een authentiek Japanse ervaring.
  • Tussen optredens door tegen vervelende buitenaardse wezens, beheer je je eigen leven als student. Verbeter je vaardigheden en vriendschappen door part-time banen te spelen, rond te hangen met je vrienden en te jammen in de clubruimte.
  • Hoewel de basisgameplay van Gal Metal eenvoudig te leren is, kunnen spelers die de beats onder de knie hebben miljoenen punten verdienen door complexe uitvoeringen te maken. Hoeveel metaalkracht kan je scoren?


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over