Top

Get Even - XBOXONE

Nieuw
  • Get Even - XBOXONE
22,99

Verken je geest!

Cole Black wordt wakker in een oud verlaten gesticht met een vreemd stuk technologie vastgemaakt aan zijn schedel en maar één herinnering: de mislukte reddingspoging van een tienermeisje met een bom aan haar borst gebonden. Voor de rest weet hij niets meer.

Met de hulp van zijn anonieme gevangennemer, 'Red', begint Black aan zijn 'behandeling' door gebruik te maken van een uniek stuk technologie - een headset waarmee de gebruiker zijn herinneringen kan herbeleven in het heden.

Met de 'Pandora'-headset duikt Black in de dieptes van zijn eigen geest om de waarheid te achterhalen achter zijn enige herinnering: de mislukte reddingspoging van een tienermeisje met een bom aan haar borst gebonden. Waarom was jij daar en wie was dit meisje?

Door gebruik te maken van aanwijzingen en informatie verzameld door Red, begint Black het mysterie achter de ontvoering van het meisje dat hij niet heeft kunnen redden te ontrafelen. Maar hoe meer Black ontdekt, hoe meer vragen hij heeft. Wie is Jasper? Is Red wel te vertrouwen? En wat zijn de glimpen van een 'ander leven' die Black opvangt?

Verlies jezelf in een volwassen en intiem verhaal. Vergeet goed en slecht, jouw keuzes dragen hebben gevolgen en beïnvloeden de evolutie van het spel.
Word Black, een privé detective, en versla je vijanden om bewijsmateriaal te verzamelen en puzzels op te lossen die je verder helpen bij het onderzoek.
Los het mysterie op voordat je waanzinnig wordt, net als de andere geïnterneerden in het gesticht.
Verken levensechte omgevingen, gecreëerd met behulp van een unieke 3D-scanning technologie.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over