Top

God Wars the Complete Legend - Switch

Nieuw
  • God Wars the Complete Legend - Switch
40,00

Release datum: 07-09-2018

God Wars is een tactische RPG die de onnoemelijke geschiedenis van Japan verkent door folklore en tactische gevechten. Gamers zullen de traditionele verhalen over de oorsprong van Japan ervaren door de lens van drie oorlogvoerende naties, met een enorme hoeveelheid tactische opties om hun strategieën te ontwikkelen door een groot aantal klassen van personages en apparatuur op te nemen in innovatieve en uitdagende stadia.

Lang geleden was er een prachtig land dat bestond uit drie naties: Fuji, Izumo en Hyuga. Dit land heette Mizuho. De mensen van Mizuho hadden een hekel aan conflicten, eerden hun voorouderlijke geesten en leefden in harmonie met de natuur. Na verloop van tijd begonnen ze gewassen te verbouwen, metaal te smeden en te gebruiken, oorlogen te voeren, de natuur te vernietigen en verzuimden hun voorouders te eren.

In de tussentijd leden verschillende locaties in Mizuho aan natuurrampen zoals overstromingen, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Om een ​​destructieve uitbarsting te stoppen, offerde de koningin van Mizuho, ​​Tsukuyomi, haar geliefde dochter Sakuya op de berg, beperkte haar andere dochter Kaguya in een bamboe-zegel in geval van toekomstige rampen en verdween toen. 13 jaar later is prinses Kaguya uitgegroeid tot een mooie vrouw en haar jeugdvriend, Kintaro, redt haar tijdens een rel. Ze staat op tegen haar "lot om een ​​offer te zijn", en om haar eigen pad te volgen, ontsnappen ze allebei uit Fuji en reizen ze door Mizuho om de waarheid achter Tsukuyomi's beslissing te ontdekken.

  • Een verhaal dat doordrenkt is van Japanse traditie - Stap in Japan zoals je het nog nooit hebt gezien, en ontdek dat het wonder die gefascineerde redenaars, verhalenvertellers en generaties mensen heeft. Ontdek hun verhalen en ontmoet de Myriad-goden.
  • Een schat aan personalisatie en tactiek - Personaliseer 14 speelbare personages uit meer dan 30 klassen met meer dan 400 vaardigheden en meer dan 250 unieke apparaten terwijl je je feestje vormt om elke nieuwe uitdaging het hoofd te bieden.
  • Visuals uit een ander tijdperk - Geïnspireerd door traditionele Japanse inktschilderijen en houtsnijwerken, zal het artwork van GOD WARS spelers vervoeren naar een tijdperk vol mythologie en verwondering.
  • The Complete Legend - Beleef meer dan 100 uur nieuwe content in de Legend of Yomi, evenals het complete verhaal van God Wars: Future Past, inclusief al zijn DLC, en updates voor de mechanica van de game om je strategie te perfectioneren!


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@