Top

Halo Wars 2 (Limited Edition) - XBOXONE

Nieuw
  • Halo Wars 2 (Limited Edition) - XBOXONE
  • Halo Wars 2 (Limited Edition) - XBOXONE
  • Halo Wars 2 (Limited Edition) - XBOXONE
  • Halo Wars 2 (Limited Edition) - XBOXONE
  • Halo Wars 2 (Limited Edition) - XBOXONE
  • Halo Wars 2 (Limited Edition) - XBOXONE
85,00

Bereid je voor op oorlog met de Halo Wars 2: Ultimate Edition. Download en speel Halo Wars 2 vier dagen vóór het spel van de standaard editie. Een geheel nieuwe vijand bedreigt het Halo universum en het enige dat tussen Armageddon en de mensheid staat is de dappere bemanning aan boord van de Spirit of Fire. Real-time strategy maakt een explosieve terugkeer naar het Halo-universum in Halo Wars 2. Leidt legers van Spartans en andere Halo strijdkrachten als Warthogs, Scorpions en spannende nieuwe eenheden in een brute oorlog tegen een angstaanjagende nieuwe vijand op het grootste Halo-slagveld ooit. Met de Ultimate Edition ontvang je ook Halo Wars: Definitive Edition en de Halo Wars 2 Season Pass.

Compleet nieuw, actievol verhaal: De helden van Halo Wars zijn terug en verkeren in meer gevaar dan ooit. Met een nieuw verhaal, die plaatsvindt na de gebeurtenissen van Halo 5, verteld in actievolle missies op de legendarische Halo-bestemming bekend als de Ark. Spelers zullen strategisch commando nemen met overweldigende vuurkracht in grootschalige gevechten tegen een angstaanjagende bedreiging voor de UNSC en de mensheid.

Bouw je Halo-leger , bouw je basis: Bereid je voertuigen voor en verzamel je troepen. Leid ze in grote veldslagen in buitenaardse omgevingen in een uitgebreide collectie van de campaign en multiplayer maps.

Multiplayer warfare: Speel met of tegen je vrienden en de Xbox Live community in maximaal 3v3 battles. Compleet met nieuwe eenheden met explosieve vuurkracht, leiders met speciale vaardigheden die helpen om het tij te keren in de strijd en spannende multiplayer modi zijn binnen handbereik in een verschillende maps.

Blitz: Blitz is een geheel nieuwe manier om Halo Wars en real-time strategy gameplay te ervaren. De combinatie van tactische gevechten en op kaarten gebaseerde strategie, zijn jouw kaarten je leger in Blitz waar je je collectie opbouwt met krachtige Halo-voertuigen en troepen en geef bevel over eenheden in snelle actie online, solo of tegen waves van vijanden.

Inhoud:

- Speel Halo Wars 2 vier dagen eerder
- Halo Wars 2 Season Pass (download)
- Halo Wars: Definitive Edition (gamedownload): Ervaar de originele Halo Wars met verbeterde graphics, nieuwe achievements en alle DLC's.Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over