Top

Hells Kitchen Gordon Ramsay - WII

  • Hells Kitchen Gordon Ramsay - WII
10,99

Hells Kitchen: The Game is de videogame gebaseerd op de tv-show /Oorlog in de Keuken/. Tijdens de game Hell/s Kitchen ervaar je, net zoals in de show, de druk die heerst in de keuken en moet je onder toezicht van de strenge chef Gordon Ramsay presteren in de keuken en in het restaurant!

In Hell/s Kitchen moet je bestellingen voorbereiden, klaarmaken in de keuken en uiteindelijk opdienen in het restaurant. Dit alles doe je natuurlijk met behulp van de Wii-afstandsbediening. Of je nu gaat roeren, wokken of snijden, je moet alles doen in Hell/s Kitchen op de Wii. Elke bestelling wordt beoordeeld door de kritische Gordon Ramsay. Na een dag hard werken in de keuken worden jouw prestaties van die dag geevalueerd.

In een digitaal receptenboek verzamel je de recepten van Gordon Ramsay. Naarmate je beter wordt in het spel Hell/s Kitchen zul je originele recepten vrijspelen die je kunt gebruiken om ook zelf eens een keertje in het echt mee te koken. Hell/s Kitchen lijkt misschien een hel, maar je wordt er wel een echte kok van!Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over