Top

Hotel Transylvania 3 Monsters Overboard - Switch

Nieuw
  • Hotel Transylvania 3 Monsters Overboard - Switch
47,00

Een mysterieuze storm heeft Dracula, Mavis en de bende achtergelaten op de legendarische Lost Islands. Alleen jij met hulp van een beminnelijke bemanning van kleine wezens genaamd de Impa, kan Drac's Pack herenigen! Leid je Impa-team naar gewaagde missies om vermiste monsters te redden Frankenstein, Murray the mummy en Wayne the againewolf. Terwijl je nieuwe variëteiten van Impa ontdekt, inclusief Frankenimpa, Wolfimpa en meer, gebruik je hun enge vaardigheden om gevaarlijke vijanden te verslaan, geheime schatten te verzamelen en de dag te redden in een hilarisch nieuw avontuur dat het verhaal van Sony Pictures Animation's Hotel Transylvania 3 voortzet: Een Monster Vacation. Haast, het leven van de familie en vrienden van Dracula staat op het spel!

  • Veel plezier met Drac's Pack-Ga de spookachtige leuke wereld van Hotel Transylvania binnen en ontmoet al je favoriete Frankenhomies van Johnny, Frank en Dennis, tot zeekapitein Ericka uit de nieuwe film. Met prachtige visuals en humor trouw aan de franchise, lach je je een weg door je eigen monsteravontuur.
  • Ontmoet een sympathiek nieuw team van vrienden - De Impa staan voor je klaar! Deze nieuwsgierige kleine wezens zullen volgen waar je leiding geeft en doen wat je vraagt. Wanneer je de capaciteiten van de vleermuisachtige Vampa combineert met het graven van Wolfimpa, supersterke Frankenimpa en anderen, kun je de moeilijkste puzzels oplossen en angstaanjagende vijanden verslaan.
  • Er valt nog meer te ontdekken - Perfectioneer je Impa-strategieën en ga dieper in op de mysterieuze Lost Islands om verborgen schatten, geheime bossgevechten en nieuwe snelkoppelingen te ontdekken. Het griezelige plezier houdt niet op!


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over