Top

Industry Manager, Future Technologies PC

Nieuw
  • Industry Manager, Future Technologies PC
19,99

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen imperium op te bouwen en het grote geld binnen te halen? De wereld verandert snel en de tweede industriële revolutie wacht om de hoek. De focus van de economie verschuift van industrieel naar technologisch, en jij kunt daar niet bij achterblijven. INDUSTRY MANAGER, Future Technologies is een klassieke economy simulation waarin je je eigen imperium opbouwt, onderzoek doet naar duurzame producten, en de concurrentie van tafel veegt op weg naar roem en succes. Ga voor een marktgeoriënteerde aanpak op het gebied van ontwerp, productie, plaatsing en verkoop van moderne producten. Met slechts beperkte liquide middelen en een oog voor het juiste assortiment, kun je de rijkste man van de wereld worden.

INDUSTRY MANAGER, Future Technologies biedt een complex economisch systeem voor een geavanceerde single-playerervaring. Jouw doel: Een winstgevend imperium te bouwen door je assortiment uit te breiden en onderzoek te doen naar nieuwe producten en daarbij je concurrentie te slim af zijn. Maar deze missie is niet eenvoudig! Zo moet je rekening houden met de wereldwijde markt wanneer je je productielijn gaat uitbreiden. Bouw je imperium op volgens de wetten van vraag en aanbod, breng alleen producten van de beste kwaliteit op de markt, en verkoop ze op verschillende markten.

Verken de markt en de beschikbaarheid van grondstoffen om een zo efficiënt mogelijke productieketen op te zetten, zodat je je goederen met maximaal rendement kunt ontwikkelen en distribueren. Door onderzoek te doen naar nieuwe productietechnologieen en productinnovaties kun je je comsumptiegoederen verbeteren. Maar verlies de concurrentie nooit uit het oog, want zij hebben ook hun eigen agenda waarmee ze de dynamische markt en de vraag en het aanbod beïnvloeden. Ontwikkel geheel nieuwe producten zoals een energiezuinig vliegtuig, een digitaal computerhorloge, of een exclusieve fiets met drie wielen.

INDUSTRY MANAGER, Future Technologies biedt een intuïtieve gebruikersinterface voor beginners, maar ook een aantal configuratiemogelijkheden om de gevorderde spelers te behagen. INDUSTRY MANAGER: Future Technologies is een economy simulation in een sandboxomgeving met een levendig economisch systeem, compleet met vraag en aanbod. De economie is niet statisch, maar wordt beïnvloed door alle acties van jou en je concurrenten. Verkoop je producten lokaal in je winkels en mondiaal op de wereldmarkt. Verderop in de game kun je bovendien aandelen kopen en verkopen op de beurs, en de bedrijven van je concurrenten overnemen.

Kenmerken:

- Sandbox gameplay: Je hebt de volledige beslissingsbevoegdheid.
- Bouw je eigen zakenimperium op.
- Meer dan 200 verschillende producten + grondstoffen.
- Gesitueerd in een moderne omgeving.
- Doe onderzoek naar nieuwe producten en productietechnologieen en wordt innovator binnen je eigen bedrijf.
- Concurreer met je AI-tegenstanders en wees ze te slim af.
- Complex economisch systeem, gebaseerd op vraag en aanbod.
- Koop aandelen van de concurrerende bedrijven zodat je ze kunt overnemen.


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over