Top

Jake Hunter Detective Story Ghost of the Dusk - 3DS

Nieuw
  • Jake Hunter Detective Story Ghost of the Dusk - 3DS
40,00

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar
Beschikbaar op 22-02-2019

De toevallige dood van een dakloze man trekt hard-nose detective Jake Hunter in de schaduw van een mysterieus herenhuis, maar alles is niet zoals het lijkt op de ogenschijnlijk onschadelijke misdaadscène, en Jake kan het vermoeden niet wegnemen dat er iets niet klopt. Met de hulp van een oude vriend probeert Jake de misdaad te doorgronden en de identiteit van de ware schuldige te ontdekken. Maar wanneer de eigenaar van het landhuis naar Jake komt met een nieuw voorstel, nemen de dingen een beurt voor het bizarre, omdat duistere geheimen uit de schaduw worden geforceerd. Nu is het aan Jake om de bron van de waanzin op te sporen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hardgekookte actie - duik in een gruizige wereld bevolkt door duistere personages en dubieuze bondgenoten. je moet al je focus en vaardigheden gebruiken om feiten van fictie te scheiden.
  • Onderzoeksinstincten - om dit mysterie op te lossen, moet je al je meesterlijke detectievaardigheden gebruiken: vraagverdachten, zoek naar misdaadscènes en kom op tegen inconsistenties om de waarheid te ontdekken.
  • Nieuwe gevallen, nieuwe gezichten - na een lange onderbreking is Jake Hunter weer op het ritme en heeft hij de taak om nieuwe gevallen op te lossen met een cast met originele personages en de terugkeer van enkele vertrouwde vrienden en het wachtwoord is dat. - ontdek wachtwoorden die in de hele wereld van het spel zijn verborgen om zijverhalen, bonusfuncties en meer te ontgrendelen!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over