Top

Just Sing - XBOXONE

  • Just Sing - XBOXONE
33,00

Maak je eigen muziekvideos met Just Sing. Zing of lip-sync je favoriete nummers, van de nieuwste hits tot eeuwige klassiekers en zelfs lokale tracks.
 
Het enige wat je nodig hebt is je smartphone! Download simpelweg de Just Sing Companion App, synchroniseer die met je PS4 of Xbox One en gebruik je smartphone als microfoon en camera.
 
Met Just Sing maak je snel en gemakkelijk onvergetelijke videos. Alleen, met één, twee of drie vrienden. Gebruik verschillende filters en themas om jouw video aan te passen zoals jij dat wilt. Bewaar en deel het met je vrienden.
 

Kenmerken:

 

Een uitgebreid aanbod:

 
- De fysieke game bevat meer dan 45 hits. Van Maroon 5 en Sia tot Justin Bieber, Let it Go en I Love Rock N Roll, zing mee met de laatste hits en grootste klassiekers. Naast deze nummers kun je ook in je eigen moedertaal meezingen met 5 lokale nummers, deze zijn beschikbaar via de streaming service.
- De streaming service laat je meezingen met een gigantische, alsmaar verder groeiende catalogus. Je kunt verschillende pakketten kopen, met nummers speciaal voor jouw eigen smaak. Of je nu fan bent van de 80s, warm loopt voor popmuziek of stiekem gek bent van liefdesliedjes, er bestaat een pack voor.
 

Zing (of playback) uit volle borst:

 
Just Sing is een nieuwe muzikale game, toegankelijk voor werkelijk iedereen. Het maakt niet uit of je nu een fantastische zangstem hebt en iedereen wilt laten zien wat je in je mars hebt, of gewoon een leuke video wilt opnemen met je vrienden.
 
- Zing voor punten: Verdien sterren door mee te zingen, de game beoordeelt je toonhoogte en ritme.
- Playback voor plezier: Schakel het scoring systeem uit en steel de show in je eigen woonkamer.
 

Maak en personaliseer je eigen, unieke clips:

 
Voordat jouw show begint, kies je één van de twaalf originele themas. Elk thema heeft vier geanimeerde achtergronden en vier filters om in je video te verwerken. Terwijl je zingt, verander je de themas met één touch op je smartphone, zo vaak als je wilt! Zo maak je jouw eigen unieke videos.
 
Een smartphone is alles wat je nodig hebt: USB microfoon en console cameras worden door de game ondersteund, maar zijn niet vereist.
 
Het enige wat je nodig hebt om van start te gaan, is je smartphone en een Xbox One of Playstation 4. Download de Just Sing Companion App voor Apple of Android en laat het feest maar beginnen.
 
- Tot wel vier spelers en hun smartphones kunnen deelnemen aan een video bij Just Sing. De smartphones kunnen gebruikt worden als microfoon én camera.
- Film jezelf met je smartphone terwijl je helemaal los gaat. Je video wordt automatisch gegenereerd op je TV-scherm: een mix van de video input van elke smartphone wordt weergegeven, samen of één voor één, elk met eigen thema.
- Of begeef je achter de schermen: word de cameraman en film de show van je vrienden.
- Om de mogelijkheden nog verder uit te breiden, kun je een console camera aansluiten om ook brede shots in je video te gebruiken!.
- Als je een USB microfoon in huis hebt, kan je die ook gebruiken om jezelf op te nemen. Twee smartphones (die gebruikt worden als microfoon en camera) en 2 USB microfoons kunnen tegelijk gebruikt worden.
 

Probeer de gratis demo en zing elke week met een nieuw nummer mee:

 
- Een gratis demo is verkrijgbaar via Xbox Live en in de Playstation Store. Proef de sfeer met What do you mean? van Justin Bieber of I want to break free van Queen.
- Met de fysieke game kun je elke week een nieuw, gratis nummer ontdekken.
 

Sla je videos op en deel ze met je vrienden:

 
- Sla je creaties lokaal op en hou zo je opnames bij.
- Deel je beste creaties met je vrienden of met de Just Sing Community.
- Waag je aan een publiek optreden en word opgenomen op de officiële Just Sing YouTube pagina! (beschikbaar vanaf eind augustus).
- Krijg toegang tot de creaties van vrienden en publiek gedeelde content.
 

Twee speelmodi beschikbaar bij release en een derde kort daarna:

 
- Party: Maak je eigen muziekvideos met één, twee of drie vrienden met een sing along of lip-sync. Personaliseer je video hoe jij wilt.
- Battle: Daag één van je vrienden uit in een offline 1v1 singing battle. Elke zanger of zangeres is zichtbaar op de helft van het scherm. Degene die het beste presteert steelt de show en krijgt tijdelijk monopolie over het scherm. De asynchrone online Battle modus is beschikbaar vanaf eind augustus.
- Collaboration (beschikbaar vanaf eind augustus): Zing offline of asynchroon online samen met één, twee of drie spelers. Zo maak je een optreden samen, of afwisselend.
 
Just Sing treedt in de voetstappen van Just Dance, dit keer gaat het om de fun in zingen en playbacken! Iedereen kan meedoen, ongeacht talent of lef. Met Just Sing beleef je onvergetelijke momenten met vrienden en familie.
 

De ultieme track list op disk, van de laatste hits tot de grootste klassiekers:

 
10 Masters:
 
Drag Me Down One Direction
Radioactive Imagine Dragons
I Want To Break Free Queen
Chandelier Sia
Stitches Shawn Mendes
What Do You Mean? Justin Bieber
All About That Bass Meghan Trainor
Focus Ariana Grande
One More Night Maroon 5
Love Me Like You Do - Ellie Goulding
 
30 Covers:
 
- Let It Go 
- Can You Feel The Love Tonight
- When I Was Your Man
- I Want You Back
- Cant Feel My Face
- Stand by Me
- Dont Worry, Be Happy
- Baby One More Time
- I Will Survive
- I Love Rock + Roll
- Hallelujah
- U Cant Touch This
- Relax, Take it Easy
- Counting Stars
- Stay
- Its raining men
- Girls Just Want To Have Fun
- En meer...


Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over